Sosiale medier

eWheels elsparkesykkel står på utsiden bøyd ned slik at du kan se den når den er kompakt.

Omfattende Guide til Vedlikehold av eWheels – 2024

Del artikkel

Vedlikehold av din eWheels sparkesykkel er avgjørende for å sikre optimal ytelse, sikkerhet og levetid. Enten du er en erfaren bruker eller nybegynner, gir denne omfattende guiden deg detaljerte retningslinjer for å holde din sparkesykkel i topp stand.

Generelle Vedlikeholdstips av eWheels

  • Sjekk lufttrykk i dekkene: Regelmessig kontroll av lufttrykket i dekkene med en trykkmåler bidrar til bedre håndtering, redusert risiko for punkteringer og økt kjørekomfort. Sørg for å holde lufttrykket innenfor produsentens anbefalte område, vanligvis mellom 3,4-4 bar (50-60 psi).
  • Inspeksjon av staget: Det er viktig å inspisere staget for å oppdage eventuell slark i tide. Unormal bevegelse eller slark i staget kan føre til problemer under kjøring, så det er viktig å ta nødvendige skritt for reparasjon eller justering.

et stag fra ewheels sparkesykkel.

  • Kontroller skruer: Vibrasjoner og belastning under kjøring kan føre til at skruer løsner over tid. Utfør regelmessig inspeksjon av alle skruer og muttere på sparkesykkelen, og stram dem om nødvendig. Bruk gjerne Loctite eller gjengelim for å sikre dem ytterligere.
  • Riktig oppbevaring: Oppbevar sparkesykkelen på et tørt sted med en stabil temperatur mellom 5 og 25 grader celsius. Dette sørger for å beskytte eWheels mot skade og korrosjon.
  • Vedlikeholdslading: Utfør vedlikeholdslading minst en gang i måneden for å opprettholde batteriets ytelse og levetid. Dette bidrar til å unngå dyp utlading og opprettholde optimal batterihelse.
  • Bremsesystemet: Sjekk og juster bremsene regelmessig for pålitelig bremseytelse og optimal sikkerhet under kjøring. Utfør nødvendige reparasjoner og utskifting av bremseklosser ved behov.
  • Unngå vannskader: Unngå kjøring i vanndammer eller tungt regn for å beskytte sparkesykkelen mot vannskader. Ved skader forårsaket av vanninntrenging, sørg for reparasjon eller erstatning av skadede komponenter. Vi anbefaler alltid vanntette elsparkesykler.
  • Rengjøring: Hold sparkesykkelen ren ved å tørke den regelmessig med en fuktig klut. Påfør egnet smøremiddel på bevegelige deler og bolter for å beskytte dem mot korrosjon.
  • Saltbeskyttelse: Fjern eventuelle saltrester etter kjøring på saltede veier for å forhindre korrosjon. Vurder profesjonell korrosjonsbeskyttelse for å sikre lang levetid og pålitelighet for din sparkesykkel.

Ved å følge disse grundige vedlikeholdstipsene, vil du kunne forlenge kjøregleden og sikre lang levetid og pålitelighet for din eWheels sparkesykkel. Kontakt gjerne vårt verksted eller kundeservice for ytterligere veiledning angående vedlikehold av din sparkesykkel. 

Har du spørsmål, eller er interessert i en ny sykkel?

Flere artikler

Utforkjøring nedover fjellet, mannen bruker fox racing klær.
Klær

Historien bak Fox Racing

Utforsk Fox Racing Motocross Fox Racing, også kjent som Fox Head Inc., står som et monument innen motocross-verdenen. Deres historie