Sosiale medier

Ecoride

Med et sterkt fokus på bærekraft og miljøvennlig transport, har Ecoride blitt anerkjent for å levere høykvalitets elsykler som kombinerer stil, ytelse og pålitelighet. Deres visjon er å revolusjonere hvordan folk beveger seg i byene og utover ved å tilby innovative og fremtidsrettede transportalternativer.

Ecoride-elsyklene er designet med omhu og er utstyrt med avansert teknologi, inkludert kraftige motorer og langvarige batterier, som gir en sømløs sykkelopplevelse. Uansett om det er for daglig pendling, eventyrlystne turer eller en tur rundt i byen, har Ecoride en elsykkel som passer til alle behov og livsstiler.

Med et engasjement for å redusere karbonfotavtrykket og fremme grønn transport, tar Ecoride en aktiv rolle i å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Med Ecoride-elsyklene kan du enkelt ta del i miljøbevisst mobilitet og samtidig glede deg over en behagelig og praktisk måte å komme deg rundt på.

Rød Ecoride Ambassador sykkel. En dame tar en rolig sykkeltur i byen.

Ecoride Ambassador

Komfortabel og sikker sykling er selve essensen av Ambassador-serien. Med en ergonomisk oppreist kjørestilling og allsidige lastemuligheter, er disse elsyklene skapt for de som omfavner livets uforutsigbarheter og gjerne tar spontane avstikkere.

Les mer

Først kan du velge mellom høyt eller lavt innsteg, avhengig av dine preferanser. Samtlige sykler er utstyrt med praktiske kurver og en smart AVS-plattform for enkel montering av transporttilbehør. I tillegg kan du velge mellom vårt eget navdrevne elsystem eller den pålitelige Shimano STEPS-motoren plassert i midten.

Ambassador-serien har noe for enhver smak - fra den pålitelige trofaste følgesvennen, Ambassador AXS H8, til den mer urbane og stilfulle Ambassador AXS H1, og ikke å glemme den klassiske herreutgaven, Ambassador HS H8. Uansett hva du foretrekker, finnes det en Ambassador-elsykkel som passer perfekt for deg. Sjekk ut Ecoride i dag.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Siden starten i 2008 har vi i Ecoride hatt gleden av å levere over 100 000 elsykler i Norge, Sverige og Nord-Europa, noe som gjør oss og våre forhandlere til spesialister på elsykler.

Ecoride Tripper

Tripper-serien imponerer med sin sporty og responsive natur, og tilbyr en geometri som fremmer en fremoverbøyd sittestilling for fart og ytelse. Hver sykkel er utstyrt med skarpe komponenter designet for å levere høy hastighet og prestasjon.

Les mer

Det finnes et bredt utvalg av rammealternativer, inkludert rette rammer og unisex-rammer med lavere innsteg for ekstra tilgjengelighet.

AVS-plattformen foran og sideveskeholderen bak gjør det enkelt å montere transporttilbehør på alle Tripper-elsyklene. Når det gjelder kraft, kan du velge mellom vårt kraftige Ecoride Drive System eller den pålitelige Shimano STEPS-motoren som er plassert i midten. X-betegnelsen indikerer tilstedeværelsen av en dempet forgaffel som gir ekstra komfort under ujevne forhold, slik som sykling på by- og grusveier.

Tripper-serien har noe for alle, uansett nivå av erfaring eller preferanser. Fra den mer enkle og ukompliserte Tripper H-9 til den robuste og pålitelige Tripper X M-11, vil du definitivt finne en Tripper-elsykkel som passer perfekt til ditt behov. Gjør deg klar for eventyr og fart med Tripper-serien! Prøv ut Ecoride syklene hos oss i dag!

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.
Sort Ecoride Tripper sykkel, en dame sykler i høy hastighet.

Har du spørsmål om Ecoride, våre produkter eller ønsker å vite mer om vår lidenskapelige tilnærming til elektrisk mobilitet? Vi står klare til å hjelpe deg!

En sort bil peker mot høyre.
Ecoride Flexer, en kompakt sykkel. Denne sykkelen kommer i en gul farge.

Ecoride Flexer

Flexer-serien er det ultimate valget når det kommer til å maksimere plass og fleksibilitet. Uansett om du skal pendle i byen eller planlegger en båt- eller bilferie, så har vi en Flexer som passer perfekt til oppdraget. Med de smarte AVS-plattformene kan du enkelt ta med deg all bagasjen du trenger, slik at du er klar for eventyret.

Les mer

Vi tilbyr et bredt spekter av elsykler i Flexer-serien, inkludert sammenleggbare modeller som gir deg den ultimate portabiliteten og mindre modeller som er ideelle for kompakte transportbehov. Enten du ønsker å utforske byens gater, cruise langs kystveiene eller ta sykkelen med deg på ferie, har Flexer-serien den perfekte sykkelen for deg.

I tillegg til den praktiske utformingen, er Flexer-elsyklene også utstyrt med den nyeste teknologien og høykvalitetskomponenter som gir deg en jevn og behagelig sykkelopplevelse. Du vil oppleve en smidig akselerasjon og presis styring, uansett hvor turen tar deg.

Hvis du leter etter en elsykkel som gir deg friheten til å utforske nye steder uten å ofre plass eller komfort, er Flexer-serien fra Ecoride det logiske valget. La oss hjelpe deg med å finne den perfekte Flexer-elsykkelen som vil gjøre dine reiser enda mer spennende og praktiske. Velg Flexer - din ultimate reisekamerat! Sjekk ut Ecoride hos oss i dag!

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Q&A

Hva er en elsykkel?

Hva skiller elsykler fra vanlige sykler?

Elsykler, også kjent som elektrisk assisterte sykler, ligner på vanlige sykler, men har en ekstra dimensjon med et batteri, et elektrisk system med kontroller, et display og en motor som kan være plassert foran, bak eller i navet ved pedalene. Med denne elektriske assistansen blir sykkelturen enklere og mer komfortabel, og du kan enkelt velge hvor mye hjelp du ønsker fra motoren.

Hvor raskt kan en elsykkel sykle?

Elsykler har en maksimal motoreffekt på 250 W og kan kjøre opptil 25 km/t med elektrisk assistanse. Når du overskrider denne hastigheten, kobles motoren ut, men du kan fortsatt sykle raskere ved å bruke pedalene alene. Dette gir deg fleksibilitet til å tilpasse farten etter ønske og behov.

Hva er batteriets levetid?

Batteriets levetid varierer avhengig av flere faktorer, blant annet størrelsen på batteriet, veidekke, lastens vekt, temperatur og dekktrykk. Hos oss kan du forvente en rekkevidde på mellom 45-85 km på våre elsykler. Vi legger stor vekt på å tilby pålitelige og holdbare batterier som er spesielt tilpasset det nordiske klimaet.

Designet for nordiske forhold

Våre elsykler er utviklet spesielt for å takle de utfordrende nordiske klimaforholdene. Vi tilbyr elsykler med vårt egenutviklede navmotorsystem, Ecoride Drive System, samt pålitelige sentermotorsystemer fra anerkjente Shimano STEPS. I vårt magasin kan du lese mer om de unike fordelene med hvert system og forskjellene mellom navmotorer og sentermotorer. Vi er stolte av å tilby elsykler som er skreddersydd for nordisk klima og som gir deg den beste sykkelopplevelsen uansett værforhold.

Hvorfor velge elsykkel?

Effektiv pendling

Elsykkelen er en pålitelig pendlerpartner som gjør reisen mye raskere enn en vanlig sykkel og ofte til og med raskere enn offentlig transport. Den komfortable sykkelopplevelsen gir deg muligheten til å tilpasse den elektriske hjelpen etter eget ønske.

Fremmer helse og velvære

I en hverdag preget av stillesittende arbeid, kan elsyklingen gi en etterlengtet boost for helsen. Å starte dagen med en sykkeltur og puste inn frisk luft gir flere helsemessige fordeler og gir deg en god start på dagen.

Økonomisk smart valg

Selv om kjøpet av en elsykkel kan virke som en stor utgift, vil det faktisk være en lønnsom investering. Raskt vil du merke at du sparer betydelig på bensinkostnader, parkeringsavgifter eller bussbilletter.

Unngå stress og trafikkproblemer

Sykling er en av de mest effektive måtene å komme seg rundt, spesielt i travle byer. Med elsykkelen kan du enkelt unngå kilometerlange bilkøer, fulle parkeringsplasser og forsinkede busser. Du har friheten til å parkere elsykkelen gratis og lage din egen rutetabell. Kanskje du også kan finne en smart snarvei som bilen ikke kan benytte seg av? Med elsykkel blir hverdagen din både enklere og mer behagelig.

Velg riktig elsykkel

Terreng og kjøreforhold

Tenk på hvor du vil sykle mest. Hvis du har mange bakker å takle, kan du vurdere en elsykkel med navmotor i for- eller bakhjul, utstyrt med Ecoride Drive Systems, eller en sentermotor med Shimano STEPS, som gir ekstra kraft til å håndtere ulendt terreng.

Rekkevidde

Ta hensyn til hvor langt du planlegger å sykle på en typisk tur. Batteriene på elsyklene våre har en rekkevidde på 45-85 km, avhengig av hvilken motor du velger. Hvis du har en pendleravstand innenfor 20 kilometer, kan elsykkelen enkelt klare seg uten lading. Hvis ikke, er det enkelt å ta av batteriet og lade det opp igjen på omtrent 3 timer når det er helt utladet.

Bruksområder

Tenk på hva du primært skal bruke elsykkelen til. Skal du pendle til jobben? Trenger du muligheten til å laste handleposer eller hente barn? Ønsker du at elsykkelen skal kunne tas med på toget når du pendler? Vi har et bredt spekter av modeller som passer til ulike behov, slik at du kan finne den perfekte elsykkelen som passer akkurat for deg.

Sikkerhet og komfort

Når du velger en elsykkel, er det viktig å tenke på sikkerhet og komfort. Sørg for at sykkelen har pålitelige bremser og gode lys for optimal synlighet, spesielt hvis du sykler i mørke eller dårlige værforhold. Ergonomisk design og justerbare seter og styre gir en behagelig kjørestilling som reduserer belastning på rygg og ledd under lengre turer. En elsykkel med godt dempede dekk og en solid ramme gir også ekstra stabilitet og kontroll, slik at du kan sykle trygt og komfortabelt uansett hvor du drar. Husk at god sikkerhet og komfort er nøkkelen til en positiv og bekymringsløs elsykkelopplevelse.

Hvordan ta vare på elsykkelen?

Regelmessig vedlikehold

For å sikre at elsykkelen din holder seg i god stand, bør du planlegge regelmessige vedlikeholdsrutiner. Hvor ofte du trenger vedlikehold vil variere avhengig av hvor ofte du bruker sykkelen. For hyppig bruk, anbefales større vedlikehold hvert sjette måned og mindre vedlikehold av og til. For sporadisk bruk, kan en profesjonell service en gang i året være tilstrekkelig.

Beskytt mot vær og vind

Når elsykkelen ikke er i bruk, er det best å oppbevare den trygt og helst under tak. Dette vil redusere slitasje forårsaket av regn og uttørking fra solen, noe som kan forlenge levetiden til sykkelen.

Gi kjedet din kjærlighet

Kjedet er en viktig del av elsykkelen, og det er viktig å holde det i god stand. Bruk avfettingsmiddel for å fjerne gammelt fett og oljerester, rengjør kjedet grundig og smør det deretter med ny olje. Rengjør kjedet med jevne mellomrom med en ren klut for å holde det i god stand mellom oljebehandlingene.

Batteriets hjerte

Batteriet er hjertet til elsykkelen din, og det er viktig å ta godt vare på det. For å forlenge batteriets levetid, unngå å lade det helt ut. En god tommelfingerregel er å holde batteriet ladet til rundt 60-70% for å opprettholde en sunn tilstand.