Sosiale medier

Sykkelbutikken i Vågsbygd – Verksted

I vårt verksted har vi veldig dyktige mekaniker som står klare for å hjelpe deg med din sykkel. Vi utfører servicer/reparasjoner på alle typer sykler/el-sparkesykler. Ta kontakt med oss for å booke en time til din sykkel. 

Vi har flere sertifiseringer fra forskjellige merker som gjør at vi kan utføre både service og garanti på dine produkter. Nedenfor ser du hvilke merker vi har sertifisering på. En del merker har ikke eller krever ikke sertifisering for å utføre service/garanti og det gjør at vi kan utføre service/garanti på mange andre merker også.

Antall elsykler og el-produkter har økt veldig de siste årene. Som vi alle vet varer ikke batterier evig, men dette har vi gjort noe med. I samarbeid med Ventilo AS kan vi i Sykkelbutikken i Vågsbygd AS fikse dine brukte batterier eller bygge nye slik at du kan fortsette å bruke din el-sykkel/el-produkt.

SIV LOGO 2
Ventilo logo

Ta kontakt med oss for å booke en time for sykkelen din. Det er ikke alltid vi rekker å bli ferdig til oppgitt tid, derfor er sykkelen ferdig først når du mottar en sms om at den er ferdig og betalingslenke vil følge i egen sms fra Zettle. Hvis vi lurer på noe eller om det er ventetid på noen deler, vil vi kontakte deg.

For demperservice, ta kontakt med oss på steffen@sykkelbutikkenivaagsbygd.no