25% på Fox & ZU4R. Vi har også nye og spennende produkter fra Fidlock!

Sosiale medier

Elsparkesykkel

Man som kjører en elsparkesykkel

Vi er stolte av å tilby en omfattende service for å holde elsparkesykkelen din i optimal stand. Våre rimelige reparasjonstjenester inkluderer spesialiserte løsninger for eldre batterier, samt utskifting av komponenter for å forlenge levetiden til kjøretøyet ditt. I tillegg har vi et utvalg av pålitelige brukte elsparkesykler til gode priser.

Du kan enkelt komme i kontakt med oss, enten det er via telefon, e-post eller ved å besøke vårt fysiske sted. Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss i Lumberveien 47, der våre eksperter står klare til å svare på dine spørsmål, utføre nødvendige reparasjoner og gi deg råd som passer best for dine behov.

E-Wheels

E-Wheels er en bedrift som ble etablert i 2014 og har vokst til å bli en anerkjent forhandler av personlige elektriske kjøretøy i Norden. Med et betydelig kundegrunnlag på over 150 000 har E-Wheels spilt en sentral rolle i å tilgjengeliggjøre mikromobilitet for et bredt publikum.

Bedriften tilbyr et omfattende utvalg av elektriske kjøretøy, inkludert elsparkesykler og andre lignende transportmidler. Målet er å levere pålitelige og effektive løsninger for kunder som ønsker å benytte seg av moderne og bærekraftige transportalternativer.

Xiaomi

Xiaomi, en pioner innen teknologi, har satt sitt preg på elsparkesykkelmarkedet. Deres innovative elsparkesykler kombinerer avansert teknologi med stilfullt design. E-Wheels Norge AS er stolt over å tilby et utvalg av Xiaomi elsparkesykler, som har blitt kjent for sin pålitelighet og ytelse. Utforsk vårt utvalg av Xiaomi-modeller, og opplev den smarte og effektive måten å bevege deg rundt på. Med Xiaomi setter vi mikromobilitet i førersetet, og gir deg en moderne reiseopplevelse.

Q&A

Hvor fort er det lov å kjøre elsparkesykkel?

Elsparkesykler er begrenset til en hastighet på 20 km/t. Selv om det ikke eksisterer spesifikke fartsgrenser for bruken av elsparkesykler, må de være utstyrt med en innebygd hastighetsbegrensning. Produsenten er ansvarlig for å implementere en hastighetsbegrensning som effektivt hindrer sykkelen fra å nå høyere hastigheter enn 20 kilometer i timen ved bruk av motorkraft.

Hvor gammel må man være for å kjøre el sparkesykkel?

Minimumsalderen for elsparkesykkelkjøring er 12 år. Vennligst merk at utleieselskaper kan ha høyere aldersgrenser, for eksempel 16 eller 18 år.

Kan man ha barn på elsparkesykkel?

Elektriske sparkesykler kan anvendes på samme måte som sykler, det vil si på veien, kollektivfeltet, gang- og sykkelveier eller sykkelfelt. Barn i alderen 12 til 15 år må bruke hjelm, og det er ikke tillatt å ha passasjerer.

Er det lov å kjøre el sparkesykkel med sete?

En liten elektrisk motorvogn kan ikke veie mer enn 70 kg, inkludert batteriet. Videre bør den ikke overstige bredden på 85 cm eller lengden på 120 cm. Det er heller ikke tillatt å montere noe form for sete, med unntak av selvbalanserende kjøretøy som Segway.

Kan man kjøre elsparkesykkel uten førerkort?

Førerkort er ikke påkrevd for elsparkesykkel, og det er heller ingen krav om godkjenning eller registrering av elsparkesykkelen.

Er det lov å kjøre 2 på elsparkesykkel?

Kun én person kan være på elsparkesykkelen av hensyn til din egen og andres sikkerhet. Det er ikke tillatt å ha passasjerer, og overtredelse av denne regelen kan resultere i en bot på 3000 kroner. Når du parkerer, vær oppmerksom på området rundt deg og plasser elsparkesykkelen ansvarlig for å unngå å hindre andre.

Hva skjer hvis barn under 12 år kjører el sparkesykkel?

Et vesentlig aspekt er at det nå er innført en nedre aldersgrense på 12 år for elsparkesykkelkjøring. Selv om personer under 15 år ikke kan straffes juridisk i Norge, kan foreldrene bli involvert dersom politiet stopper barn som kjører elsparkesykkel.

Kan man kjøre el sparkesykkel uten forsikring?

Ansvarsforsikring er pålagt for el-sparkesykler og andre små elektriske kjøretøy. Det er viktig å sikre deg en solid forsikringsdekning for å kunne kjøre i samsvar med loven og få erstatning ved eventuelle hendelser.