Sosiale medier

Sykkel

Elsykkel - By/Hybrid

Ecoride turkis sykkel, en dame går med sykkelen langs gaten.

En elsykkel for by og hybridbruk, ideell for daglig pendling og utforsking av byens gater. Gir ekstra kraft til å takle lange avstander og bratte bakker, samtidig som den gir en behagelig og effektiv sykkelopplevelse.

Se flere

By/Hybridsykkel

En mann sykler mot kameraet, det er sommer og han sykler over en bro. Nye Merida Trekking Crossway sykkel.

En allroundsykkel for bybruk og hverdagssykling, med komfortabel sittestilling og praktiske funksjoner. Egnet for pendling, handling og rekreasjon i urbane områder.

Se flere

Elsykkel - Terrengsykkel HT

Fart og spenning med Haibike Alltrail 6! Fire menn sykler raskt i skogen.

En elektrisk terrengsykkel med hardtail, perfekt for sti- og terrengturer. Den kraftige motoren gir ekstra dytt oppover bakkene og gjør det enklere å takle krevende terreng med glede.

Se flere

Elsykkel - Terrengsykkel FS

En elsykkel fra Merida, to menn sykler opp en bratt bakke.

En elektrisk terrengsykkel med full demping, ideell for utforsking av røffe og tekniske stier. Gir eksepsjonell ytelse og komfort, slik at du kan fokusere på kjøregleden og mestre selv de mest krevende utfordringene.

Se flere

Barnesykkel

En jente sykler mot kameraet, det er sommer ute og hun har fått ny sykkel fra Merida.

Sykler som er spesielt designet for barn, med sikkerhet og komfort i fokus. Perfekt for de yngste syklistene som ønsker å lære, utforske og ha det gøy på to hjul.

Se flere

Terrengsykkel - HT

To syklister i byen skal ut på tur med Merida Big seven sykkel

En klassisk terrengsykkel med hardtail, ideell for stisykling og utforsking av naturen. Gir god kontroll og responsivitet på varierte terreng, fra skogsstier til fjellstier.

Se flere

Sti/Endurosykkel

En person tester ut Santa Cruz mega tower. Han står på toppen av en stein og skal til å hoppe med sykkelen.

En robust og allsidig sykkel for sti- og endurokjøring, perfekt for de som elsker utfordrende terreng og tekniske nedkjøringer. Gir suveren ytelse og kontroll i krevende stier.

Se flere

Gravel Sykkel

En utrolig kul gravelsykkel Breed fra Felt. To personer sykler langs en vei i en rolig høst dag.

En sykkel som kombinerer landeveissykkelens hastighet med terrengsykkelens evne til å takle grusveier og eventyrlystne ruter. Ideell for lange turer og oppdagelsesferder utenfor allfarvei.

Se flere

Landeveisykkel

FR felt landeveisykkel. Her er det en syklist som sykler mot høyre i en skarp sving. Han ligger lavt på sykkelen.

En rask og effektiv sykkel for landeveissykling og trening. Designet for fart og ytelse, slik at du kan cruise på veiene med letthet og stil.

Se flere

Triatlonsykkel

En felt IA triatlonsykkel. En mann sykler rolig langs ørkenen. Det er tatt nærbilde av sykkelen.

En aerodynamisk og rask sykkel designet spesielt for triatlonkonkurranser. Gir maksimal hastighet og effektivitet for å hjelpe deg å nå dine beste prestasjoner under triatlonløp.

Se flere

BMX

GT sine BMX-er, to personer tar backflip på et høyt hopp.

En spennende og adrenalinfylt sykkel for ekstreme stunts og triks. BMX-sykler er lette og slitesterke, designet for å takle hopp, triks og utfordrende terreng i skateparker eller på gaten. Ideell for de som søker den ultimate actionfylte sykkelopplevelsen og ønsker å utfordre sine ferdigheter på to hjul.

Se flere