Sykkeltilbud! Opp mot 44% rabatt! Trykk her

Sosiale medier

Sykkeltilbud

Ønsker du en ny sykkel? Da er du på riktig plass! Sykkelbutikk i Vågsbygd leverer sykler i hele landet, du kan også komme innom butikken i Kristiansand for å teste sykkelen. Akkurat nå har vi opptil 44% rabatt på et stort utvalg sykler.

Hvis du har en sykkel som samler støv i garasjen, kan du bytte den inn og få rabatt på en ny sykkel, forutsatt at den er i god stand.

Elsykkel - By/Hybrid

Ecoride turkis sykkel, en dame går med sykkelen langs gaten.

En elsykkel for by og hybridbruk, ideell for daglig pendling og utforsking av byens gater. Gir ekstra kraft til å takle lange avstander og bratte bakker, samtidig som den gir en behagelig og effektiv sykkelopplevelse.

Se flere

By/Hybridsykkel

En mann sykler mot kameraet, det er sommer og han sykler over en bro. Nye Merida Trekking Crossway sykkel.

En allroundsykkel for bybruk og hverdagssykling, med komfortabel sittestilling og praktiske funksjoner. Egnet for pendling, handling og rekreasjon i urbane områder.

Se flere

Elsykkel - Terrengsykkel HT

Fart og spenning med Haibike Alltrail 6! Fire menn sykler raskt i skogen.

En elektrisk terrengsykkel med hardtail, perfekt for sti- og terrengturer. Den kraftige motoren gir ekstra dytt oppover bakkene og gjør det enklere å takle krevende terreng med glede.

Se flere

Terrengsykkel - HT

To syklister i byen skal ut på tur med Merida Big seven sykkel

En klassisk terrengsykkel med hardtail, ideell for stisykling og utforsking av naturen. Gir god kontroll og responsivitet på varierte terreng, fra skogsstier til fjellstier.

Se flere

Sti/Endurosykkel

En person tester ut Santa Cruz mega tower. Han står på toppen av en stein og skal til å hoppe med sykkelen.

En robust og allsidig sykkel for sti- og endurokjøring, perfekt for de som elsker utfordrende terreng og tekniske nedkjøringer. Gir suveren ytelse og kontroll i krevende stier.

Se flere

Gravel Sykkel

En utrolig kul gravelsykkel Breed fra Felt. To personer sykler langs en vei i en rolig høst dag.

En sykkel som kombinerer landeveissykkelens hastighet med terrengsykkelens evne til å takle grusveier og eventyrlystne ruter. Ideell for lange turer og oppdagelsesferder utenfor allfarvei.

Se flere