25% på Fox & ZU4R. Vi har også nye og spennende produkter fra Fidlock!

Sosiale medier

Fox salg

Våren er her, og vi har masse flotte produkter fra Fox. Alt fra baselayer til hansker. Du kan også besøke oss på Lumberveien 47 i Kristiansand.

Baselayer

Opplev den ultimate komforten og ytelsen med Fox baselayer. Våre plagg er ikke bare designet for å holde deg varm, men de trekker også fuktighet vekk fra huden din, slik at du føler deg tørr og komfortabel under alle aktiviteter.

Bukse / Shorts

Enten du foretrekker bukser eller shorts, har Fox det perfekte plagget for deg. Med fokus på komfort, holdbarhet og stil, er våre bukser og shorts designet for å møte kravene til enhver utendørsaktivitet.

Jakke

Beskytt deg mot vær og vind med Fox jakker. Vår kolleksjon av jakker kombinerer stil og funksjonalitet, slik at du kan utforske utendørseventyr i enhver sesong. Fra lette skalljakker til varme isolerte modeller, har Fox det du trenger for å holde deg komfortabel og beskyttet under alle forhold.

Sko & hansker

Steg ut i komfort og stil med Fox sko og hansker. Våre sko er designet for å gi deg den beste ytelsen og grep uansett terreng, mens våre hansker beskytter hendene dine under alle aktiviteter.

Hjelm & hodeplagg

Beskytt hodet ditt med stil med Fox hjelmer. Våre hjelmer er designet med fokus på sikkerhet og komfort. I tillegg til hjelmer tilbyr vi et utvalg av trendy capser.

Beskyttelse & briller

Våre knebeskyttere er designet for å gi deg pålitelig beskyttelse under utfordrende terreng, slik at du kan utforske uten bekymringer. I tillegg tilbyr vi et utvalg av googles som gir deg klar sikt og beskyttelse mot vind, sol og rusk.