25% på Fox & ZU4R. Vi har også nye og spennende produkter fra Fidlock!

Sosiale medier

🎆 Velkommen til årets mest spektakulære fyrverkerisalg! 🎇

Gjør deg klar for å lyse opp himmelen og feire overgangen til det nye året med vårt imponerende utvalg av fyrverkeri! Hos oss finner du alt du trenger for å gjøre nyttårsfeiringen uforglemmelig.

Vi har nøye kuratert et bredt spekter av fyrverkeriprodukter som vil imponere både familie og venner. Fra fargerike raketter til fantastiske fontener – vi har alt for å gi deg den perfekte starten på det nye året!

Ta turen til Lumberveien 47 og gjør ditt nyttårsfyrverkeri til en eksplosiv suksess! Vårt vennlige personale står klart til å hjelpe deg med å velge de mest imponerende fyrverkeriene som passer dine ønsker.

Salgsdatoer: 29, 30 & 31. desember

Lumberveien 47 er sentrum for de mest imponerende fyrverkeriene! Fra fargerike eksplosjoner til blendende lysende kaskader – vi har håndplukket de mest fantastiske fyrverkeriene for å gjøre din feiring uforglemmelig.

Les mer

Bli en del av festen og ta turen til vårt salgssted, hvor vårt dedikerte team står klart til å hjelpe deg med å finne de perfekte fyrverkeriene for å heve din nyttårsopplevelse til nye høyder. Uansett om du er ute etter imponerende raketter, glitrende fontener eller fargesprakende batterier, har vi alt du trenger for å skape ditt eget unike fyrverkerishow.

Besøk oss i Lumberveien 47 og la oss sammen sørge for at din overgang til det nye året blir ekstra spektakulær.

Spørsmål?

En sort bil peker mot høyre.

Hvert år har vi satt himmelen i fyr ved å tilby det beste fyrverkeriet, og i år setter vi ny standard med det største salget noensinne!

Velkjente merker

Hold på hatten, for nå blir det smell! Fyrverkeriet er laget for å gi deg en fest som dundrer! Sjekk ut vårt utvalg av eksplosjoner og blendende farger.

Les mer

Noen av våre mest solgte produkter:

Tropical Thunder: Knusende smell og farger som får det til å riste i tropene.

Beach Bum: Avfyr smellet, og la himmelen regne med farger.

Gorilla: Smell som gir et ordentlig brøl, akkompagnert av en regnbue av kaotiske farger.

Bananabomb: Slipp løs denne vanvittige "bomben" for å få folk til å se et vanvittig show.

Jungle Fever: Eksplosive smell og ville farger som tar deg med på en fyrverkerisafari.

Spørsmål?

En sort bil peker mot høyre.

Når valget av fyrverkeri virker som en eksplosiv oppgave, trenger du ikke stresse! Vi er her for å gjøre din nyttårsfeiring fantastisk og problemfri. Enten du er en nybegynner eller en ekspert på fargesprakende himmelshow, har vi noe for enhver smak.

En sort bil peker mot høyre.

Q&A

Fyrverkeri!

Hvorfor skal jeg kjøpe fyrverkeri hos dere?

Hos oss får du ikke bare fyrverkeri – du får en opplevelse! Vi har nøye utvalgte produkter som garanterer en spektakulær start på det nye året.

Hva er forskjellen mellom ulike typer fyrverkeri?

Vi tilbyr et bredt utvalg, fra fargerike raketter til kraftige batterier. Raketter gir imponerende høyde, mens batterier gir en serie av fantastiske effekter.

Er det trygt å bruke fyrverkeri?

Sikkerhet er vår prioritet! Følg alltid bruksanvisningen, hold avstand, og bruk vernebriller. Vi gir også gode råd om trygg bruk.

Hvilket fyrverkeri passer for en nybegynner?

For nybegynnere anbefaler vi mindre raketter eller assorterte pakker. Spør gjerne vårt personale for personlig veiledning basert på dine preferanser.

Boom!

Hva er årets mest populære fyrverkeri?

Vår toppselger i år er "Tropical Thunder" – en eksplosiv favoritt med imponerende lyseffekter.

Når er de beste dagene å kjøpe fyrverkeri?

Vi har salg 29., 30. og 31. desember. Kom tidlig for å sikre deg de beste valgene til din nyttårsfeiring!

Hvordan kan jeg lage mitt eget fyrverkerishow?

Velg en variasjon av raketter, batterier og fontener for ulike effekter. Planlegg et trygt område, følg bruksanvisningen og nyt showet!

Hva gjør deres fyrverkeri unikt?

Vårt fyrverkeri er nøye utvalgt for å gi en blendende opplevelse. Vi legger vekt på kvalitet, variasjon og enestående visuelle effekter.