Sosiale medier

GT

Vi er stolte av vår lange historie og dedikasjon til sykkelsporten, og vi fortsetter å utvikle innovative og pålitelige sykler som inspirerer syklister verden over. Med GT er du sikret en eksepsjonell sykkelopplevelse, uansett om du er en erfaren syklist eller nybegynner. Bli med oss på reisen og opplev gleden av å sykle med GT!

Vår misjon har alltid vært å levere sykler som tåler det tøffe terrenget og tar deg med på eventyrene du drømmer om. Uansett om du er en konkurransesyklist, en eventyrlysten utforsker eller en helgekriger, har vi en GT-sykkel som passer perfekt til ditt nivå og behov.

For oss handler det ikke bare om selve sykkelen – det handler om å dele sykkelglede med vårt verdensomspennende GT-samfunn. Vi har bygget et nettverk av lidenskapelige syklister som deler den samme kjærligheten til å utforske, konkurrere og oppleve friheten som bare sykling kan gi.

Unger er henrykt over sine nye GT sykler.

GT Barnesykkel

Barn har sin egen unike måte å sykle på, og denne stilen endrer seg over tid. Derfor har vi fullstendig redesignet vår Kids-serie med sykler som passer til alle størrelser og typer syklister. Hver modell har den samme kvaliteten og holdbarheten som du forventer fra GTs sykler for voksne. 

Les mer

Kvalitet er alltid øverst på listen når vi designer sykler, og våre Kids-modeller er ingen unntak. Vi bruker de samme holdbare materialene og avanserte teknologiene som vi gjør på våre voksenmodeller, slik at du kan være trygg på at barnet ditt får en sykkel som tåler røff behandling og mange eventyr på vei og sti.

Vår Legit Fit-teknologi tar hensyn til barnas ergonomi og sørger for at hver sykkelstørrelse er optimalisert for barnets voksende kropp. Det gir en bedre sittestilling, komfort og kontroll, slik at barnet kan sykle med selvtillit og glede.

Enten de starter sine første sykkelopplevelser eller allerede er erfarne ryttere, har vi den perfekte Kids-sykkelen for dem. Fra balansesykler for de aller yngste til robuste terrengsykler for de mer erfarne, vårt utvalg dekker alle behov.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Vårt team av ingeniører og designere streber alltid etter å innovere og forbedre våre sykler, slik at du kan oppleve den beste sykkelopplevelsen hver gang du hopper på en GT.

GT Terreng

Med våre terrengsykler får du den autentiske opplevelsen av terrengsykling. Disse syklene tar deg tilbake til essensen av sykling, der hvert tråkk og sving betyr noe. Med et minimalistisk design og en fast bakramme, gir hardtails deg en ren og direkte følelse av kontroll og respons på stiene.

Les mer

Vi har lagt vår lidenskap for sykling og ekspertise i hver eneste modell i GT Mountain Hardtail Line. Uansett om du er en nybegynner som utforsker stiene for første gang, eller en erfaren rytter som jakter på nye utfordringer, har vi den perfekte hardtail-sykkelen for deg.

Vår Line inkluderer alt fra lette og raske XC-sykler for de som søker hastighet og effektivitet, til mer robuste Trail-sykler som tåler røffere terreng og utfordrende stier. Med geometri som er optimalisert for terrengsykling, vil du føle deg i ett med sykkelen og ha kontrollen til å takle alle typer stier.

Men GT Mountain Hardtail Line handler ikke bare om ytelse, det handler også om å oppdage en følelse av frihet og eventyr. Utforsk nye stier, opplev naturens skjønnhet, og finn den ultimate glede i å sykle gjennom skogen og fjellene.

Vi har kombinert vår ekspertise med førsteklasses materialer og komponenter for å gi deg sykler som er bygget for å vare. Med solid konstruksjon, pålitelige bremser og presis girskift, kan du stole på at GT Mountain Hardtail Line vil ta deg gjennom alle dine terrengeventyr.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.
Tre personer står med hver sin egen GT sykkel. De er ute i naturen - snakker og smiler.

Har du spørsmål om GT, våre produkter eller ønsker å vite mer om vår lidenskapelige tilnærming til elektrisk mobilitet eller terrengsykling? Vi står klare til å hjelpe deg!

En sort bil peker mot høyre.
En person på sykkel har akkurat hoppet på et høyt hopp og er i luften.

Endurosykkel

Når du velger en sykkel fra vår Enduro-serie, tar du steget inn i en verden av adrenalinpumpende eventyr. Disse syklene er spesielt designet for å takle de mest utfordrende terrengene og gi deg den ultimate opplevelsen av fart og kontroll.

Les mer

Enten du er en erfaren Enduro-rytter som jakter på seire i konkurranser, eller bare en entusiast som elsker å utforske krevende stier, vil våre Enduro-sykler være din ultimate følgesvenn. Med deres robuste konstruksjon, avanserte geometri og pålitelige komponenter, vil de ta deg gjennom de tøffeste nedkjøringene og gi deg en smidig og komfortabel opplevelse på alle dine eventyr.

Våre ingeniører har lagt sin lidenskap for sykling i hvert eneste detalj av Enduro-serien, fra rammedesignet som optimaliserer balansen mellom stabilitet og smidighet, til dempingssystemet som gir deg den ultimate kontrollen når du trenger det mest.

Uansett om du foretrekker bratte og tekniske stier eller lange og utfordrende maratonritt, har vi en Enduro-sykkel som passer til akkurat ditt kjørestil. Med våre Enduro-sykler kan du utforske nye høyder og sette dine personlige rekorder mens du opplever den reneste glede av sykling.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Q&A

Hva er Enduro-sykler, og hva skiller dem fra vanlige terrengsykler?

Enduro-sykler er designet for å takle bratte og tekniske nedkjøringer, samtidig som de er effektive på klatringer. De er mer robuste og har lengre vandring i dempere, som gir bedre ytelse i utfordrende terreng. Dette skiller dem fra vanlige terrengsykler som ofte er lettere og mer egnet for jevnere stier.

Hvorfor skal jeg velge en sykkel fra GTs Enduro-serie?

GTs Enduro-sykler er spesielt utviklet for å gi deg den ultimate opplevelsen av fart og kontroll i bratt og teknisk terreng. Med deres avanserte geometri og pålitelige komponenter, kan du stole på at disse syklene vil takle alle utfordringer du møter på stien.

Hva er en Mountain Hardtail-sykkel, og hvorfor er den spesiell?

En Mountain Hardtail-sykkel er en sykkel med en fast bakramme og en dempet gaffel foran. Denne kombinasjonen gir deg en direkte følelse av kontroll og respons på stiene. Mountain Hardtails er spesielle for de som elsker å holde seg til røttene av sykling og ønsker en ren og autentisk opplevelse.

Hvilke fordeler får jeg ved å velge en sykkel fra GTs Mountain Hardtail Line?

GTs Mountain Hardtail-sykler er bygget med kvalitetsmaterialer og avansert teknologi for å gi deg en holdbar og pålitelig sykkel. De er spesielt designet for å vokse sammen med deg og tilpasses dine skiftende behov. Med GTs Legit Fit-system får du en sykkel som er optimalisert for din kroppsstørrelse og kjørestil.

Hva er GT Kids-sykler, og hva gjør dem unike?

GT Kids-sykler er spesielt designet for barn som elsker å sykle og oppdage verden på to hjul. De er utviklet med høy kvalitet og holdbarhet, slik at barna kan ha det gøy på sykkelen sin uten bekymringer. Med GTs Legit Fit-system er Kids-syklene spesifikt tilpasset barnas ergonomi for bedre sittestilling, komfort og kontroll.

Hvilke sykler tilbyr GT Kids-serien, og hvem er de egnet for?

GT Kids-serien tilbyr et bredt spekter av sykler som passer for barn i alle aldre og ferdighetsnivåer. Fra balansesykler for de yngste til robuste terrengsykler for de mer erfarne, er det en GT Kids-sykkel for alle. Disse syklene er ideelle for barn som ønsker å lære å sykle, oppleve eventyr og utvikle sin kjærlighet til sykling.

Er GT Kids-syklene sikre for barna mine?

Ja, GT Kids-syklene er utviklet med sikkerhet som en høy prioritet. De er bygget med høykvalitetsmaterialer og har pålitelige bremser og komponenter som gir god kontroll og trygghet for barna. GT legger stor vekt på å sikre at Kids-syklene oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for å gi foreldre trygghet når barna sykler.

Hvorfor er GT Kids-syklene egnet for barn i forskjellige aldre og ferdighetsnivåer?

GT Kids-serien tilbyr et bredt spekter av sykler som er tilpasset barn i alle aldre og ferdighetsnivåer. Fra balansesykler for de aller minste til sykler med gir for de mer erfarne, kan barna vokse sammen med GT Kids-syklene. GTs Legit Fit-system sikrer at syklene er optimalisert for barnas ergonomi og sittestilling, slik at de kan oppleve syklingens glede uansett alder og ferdighetsnivå.