Sosiale medier

Merida

I hjertet av den spennende sykkelverdenen finner vi Merida, en fryktløs pioner som har tatt sykkelbransjen med storm. Med sitt opprinnelse i Taiwan, har Merida raskt vokst til å bli en internasjonalt anerkjent sykkelprodusent som ikke skyr noen utfordringer.

Merida er ikke bare en sykkelprodusent; de er en innovatør, en utfordrer og en drømmer. Deres lidenskap for perfeksjon og dedikasjon til å levere førsteklasses sykler har gjort dem til et ikon i industrien. Med sitt brede spekter av sykler, fra robuste terrengsykler som tar deg med på eventyr gjennom tøffe stier, til elegante landeveissykler som skjærer gjennom vinden med stil og hastighet, har Merida noe for alle.

Teknologien i hver Merida-sykkel er revolusjonerende, og de legger stor vekt på å implementere de nyeste fremskrittene innen bransjen. De kombinerer intelligente materialer og avanserte komponenter for å skape sykler som er ekstremt holdbare og samtidig lette som fjær. Det er en glede å tråkke på pedalene av en Merida-sykkel og føle kraften av en toppmoderne maskin under deg.

Merida sykkel med en eldre dame. Dette er en el-bysykkel.

Merida EBIG Tour

Fremtidsrettet, miljøvennlig, praktisk og utrolig morsom – EBIG Tour er den ideelle følgesvennen for sykling i byen, uansett om du skal til jobb eller bare ta en avslappende kaffe tur på tvers av byen.

Les mer

EBIG Tour kommer ferdig utstyrt med alt du trenger for en problemfri opplevelse. Med skjermer som holder deg tørr på regnværsdager, en støtte som gir stabilitet når du parkerer, en pålitelig lås for ekstra sikkerhet og kraftige lys som holder veien godt opplyst, kan du sykle med tillit og glede.

Velg mellom elegant integrerte batterier som smelter perfekt inn i sykkelrammen, eller semi-integrerte batterier som gir en stilfull og moderne look. Uansett hvilket alternativ du velger, vil du oppleve en sømløs sykkelopplevelse med pålitelig elektrisk støtte for hver tur.

EBIG Tour kommer i ulike modeller, slik at du kan finne den som passer best for din smak og ditt budsjett. Uansett om du er en erfaren syklist som leter etter ekstra kraft i pedalene eller en nybegynner som ønsker enkel sykling i byen, vil EBIG Tour ha noe for deg

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Merida er en anerkjent sykkelprodusent som har etablert seg som en ledende aktør innen sykkelbransjen. Selskapet ble grunnlagt i Taiwan i 1972 og har siden den gang vokst til å bli en globalt anerkjent merkevare.

Merida eOne-Forty

eONE-FORTY er den opprørske yngre broren til vår berømte prisvinnende eONE-SIXTY, men denne sykkelen kommer ikke til kort når det gjelder å gi deg ren stisykkelglede. Den er den ultimate drømmekameraten som tar deg med på ville stiturer, oppover og nedover, med en lekenhet som vil få deg til å smile fra øre til øre.

Les mer

Denne sykkelen har en unik evne til å ta deg med på eventyr uansett hvor du vil sykle. Med sin allsidighet og pålitelighet er eONE-FORTY klar for å utforske terreng du aldri hadde trodd var tilgjengelig. Den skyver grensene for hva du trodde du kunne oppnå, og gir deg friheten til å utforske nye stier og utvide dine horisonter.

Når du setter deg på eONE-FORTY, vil du umiddelbart føle den kraftige motoren som skyver deg fremover, og du vil bli overrasket over hvor enkelt du kan takle selv de bratteste bakkene. Samtidig har sykkelen en leken karakter som inviterer til å hoppe over røtter, svinge gjennom svingene og utfordre deg selv på tekniske partier. Uansett hvor krevende stien blir, vil du føle deg trygg og selvsikker på eONE-FORTY.

Med sin imponerende teknologi og design, vil denne sykkelen være din beste venn på stiene. Den er konstruert med presisjon og kvalitet for å gi deg en uovertruffen sykkelopplevelse. eONE-FORTY er ikke bare en sykkel; den er en følgesvenn som inspirerer deg til å utforske, oppdage og ta fatt på nye utfordringer.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.
En elsykkel fra Merida, to menn sykler opp en bratt bakke.

Har du spørsmål om Merida, våre produkter eller ønsker å vite mer om vår lidenskapelige tilnærming til elektrisk mobilitet og terrengsykling? Vi står klare til å hjelpe deg!

En sort bil peker mot høyre.
En ung jente sykler langs veien med sin nye Merida sykkel.

Morgendagens ryttere

Fra våre små MATTS J.16, perfekte for de unge nybegynnerne, til morgendagens lovende syklister, gjennom våre «PLUS» sykler med dempegaffel i 20″ og 24″, og helt opp til 26″ MATTS J. CHAMPION for de litt større eventyrlystne; vi har sykler som passer for hele familien

Les mer

Våre MATTS J. serien er utformet med omsorg og presisjon, slik at selv de minste syklistene kan begynne sitt sykkel-eventyr med glede og trygghet. De små MATTS J.16 er utstyrt med hjelpende støttehjul, og gir barna en enkel og morsom start på sykkelopplevelsen.

For de litt større barna som søker mer utfordringer, tilbyr våre "PLUS" sykler den ekstra fordelen av dempegaffel, slik at de kan takle både ujevne stier og glatte veier med selvtillit. Disse syklene gir den perfekte balansen mellom komfort og ytelse.

Når de unge syklistene blir eldre og sterkere, er det tid for våre 26" MATTS J. CHAMPION-modeller. Disse syklene er utformet for å gi mer erfarne ryttere en smak av ekte terrengsykling. Med kvalitetskomponenter og robust design, er disse syklene klare til å takle utfordrende stier og gi en ekte off-road opplevelse.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Q&A

Hvilken aldersgruppe er MATTS J.16 egnet for?

MATTS J.16 er perfekt for de yngste syklistene, vanligvis fra 4 til 6 år gamle, som ønsker å begynne sitt sykkel-eventyr.

Er "PLUS" syklene med dempegaffel egnet for litt eldre barn?

Ja, "PLUS" syklene med dempegaffel i 20" og 24" er designet for barn i alderen 7 til 10 år, og gir dem ekstra komfort og kontroll på ujevne stier.

Hvorfor bør jeg velge 26" MATTS J. CHAMPION til mitt litt større barn?

26" MATTS J. CHAMPION er ideell for barn i alderen 10 til 14 år, som ønsker å ta syklingen til et nytt nivå med mer utfordrende terreng og ekte off-road opplevelser.

Hvordan er Merida eOne-Forty forskjellig fra eOne-Sixty?

eOne-Forty er en litt mindre og lettere versjon av vår prisbelønte eOne-Sixty, men den kompromisser ikke på moro og ytelse på stien.

Er Merida eOne-Forty egnet for terrengsykling?

Ja, eOne-Forty er utviklet spesielt for stisykling og tilbyr en leken karakter og en kraftig motor som hjelper deg med å takle utfordrende terreng.

Hvorfor bør jeg velge eBigTour for bysykling?

eBigTour er den ideelle partneren for sykling i byen med sitt smarte design, pålitelige ytelse og brukervennlige funksjoner som skjermer, støtte, lås og lys.

Er eBigTour egnet for lange turer?

Ja, eBigTour er perfekt for både korte pendler og lengre eventyr i byen, og gir en jevn og trygg sykkelopplevelse uansett hvor du skal.

Er det en eBigTour modell som passer mitt budsjett?

Ja, eBigTour kommer i forskjellige modeller og prisnivåer, slik at du kan finne den perfekte sykkelen som passer ditt budsjett og sykkelbehov. Kom innom i Sørlandsparken eller Vågsbygd for å finne din perfekte modell!