25% på Fox & ZU4R. Vi har også nye og spennende produkter fra Fidlock!

Sosiale medier

Specialized

Specialized er et ikonisk sykkelmerke som har vært en pioner innen sykkelindustrien i over fire tiår. Grunnlagt i 1974 av Mike Sinyard i California, USA, har Specialized kontinuerlig satt standarder for innovasjon, ytelse og lidenskap for sykling.

Med et bredt spekter av sykler designet for terreng, landevei, triatlon og hverdagspendling, tilbyr Specialized noe for enhver syklist uansett ferdighetsnivå eller ambisjon.

Fra deres banebrytende geometri til avanserte materialer og presisjonsbygging, er hver Specialized-sykkel håndlaget for å levere enestående ytelse og komfort.

Specialized elsykkel kjører langs veien med en dame oppå.

El-sykler

Våre Turbo e-sykler er ikke bare raske og stilige, de er også utformet med fokus på komfort og brukervennlighet. Med avanserte elektroniske kontroller og en kraftig batteripakke kan du nyte lange turer uten bekymring for rekkevidden.

Les mer

I tillegg til sin imponerende ytelse er våre Turbo e-sykler også utstyrt med smarte funksjoner som integrerte lys for økt synlighet og sikkerhet, samt skreddersydde kjøreinnstillinger som lar deg tilpasse sykkelen til dine preferanser og terreng.

Uansett om du pendler gjennom bygatene, utforsker landeveiene eller tar på deg utfordrende terrengstier, vil våre Turbo e-sykler gi deg en uforglemmelig opplevelse hver gang du tråkker på pedalene. Velg Turbo, og opplev fremtiden av sykling i dag.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Vi spesialiserer oss på vitenskapen om perfeksjon, og hver sykkel vi lager uttrykker dette. Uansett din motivasjon eller disiplin, vil du dra nytte av vår oppmerksomhet på detaljer og innovative ånd. Sjekk oss ut!

Terrengsykler

Specialized-terrengsykler er en inkarnasjon av lidenskapen for eventyr og utforskning. Med et fokus på innovasjon og ytelse har Specialized skapt en imponerende rekke fjellsykler som er skreddersydd for å takle de tøffeste terrengene.

Les mer

Enten du er en nybegynner som utforsker stiene i nærheten av hjemmet ditt, eller en erfaren rytter som klatrer utfordrende fjellstier, har Specialized en fjellsykkel som passer for deg. Fra fullt dempede stisykler som takler røffe nedoverbakker med presisjon og stabilitet, til lette hardtail-sykler som gir effektiv kraftoverføring under klatring, tilbyr Specialized et bredt utvalg av modeller som passer til enhver rytter og enhver utfordring.

Med avanserte materialer, presisjonskonstruksjon og innovativ teknologi som SWAT (Storage, Water, Air, Tools), som integrerer praktisk lagringsløsninger i rammen, tar Specialized-fjellsyklene deg til nye høyder av ytelse og komfort på stien.

Uansett om du er ute etter en adrenalinfylt tur nedover fjellsiden eller en rolig utforskningstur gjennom skogene, kan du stole på at Specialized-fjellsykler leverer pålitelig ytelse og en uforglemmelig opplevelse på hvert tråkk. Velg Specialized, og ta steget inn i verden av fjellsykling.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.
Terrengsykkel

Har du spørsmål om Specialized, våre produkter eller ønsker å vite mer? Vi står klare til å hjelpe deg!

En sort bil peker mot høyre.
Tre personer sykler langs en grusvei med Specialized gravelsykler.

Gravelsykler

Specialized gravel sykler er skapt for de som søker eventyr langt utenfor allfarvei. Disse syklene er designet for å takle variert terreng, fra grusveier og landeveier til mer utfordrende stier og stier i villmarken.

Les mer

Med fokus på komfort, stabilitet og allsidighet, gir Specialized gravel sykler deg friheten til å utforske nye steder og oppleve eventyr uten grenser. Deres robuste rammer og brede dekk gir stabilitet og kontroll på ujevnt terreng, samtidig som de effektivt håndterer lange dager i salen.

Med smarte funksjoner som skreddersydde festepunkter for bagasje og tilbehør, samt muligheten til å montere skjermer og bagasjebrett, tilbyr Specialized gravel sykler en praktisk og tilpasningsdyktig løsning for alle dine eventyrbehov.

Uansett om du sykler for moro skyld eller tar på deg episke utfordringer, vil Specialized gravel sykler ta deg dit du vil, med stil, pålitelighet og komfort som bare Specialized kan tilby.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Q&A

Info

Spørsmål: Hva er Specialized?

Specialized er et anerkjent sykkelmerke som produserer et bredt spekter av sykler, inkludert terrengsykler, landeveissykler, gravelsykler, og barnesykler.

Hvor ble Specialized grunnlagt?

Specialized ble grunnlagt i Morgan Hill, California, USA, i 1974 av Mike Sinyard.

Hva skiller Specialized-sykler fra andre sykkelmerker?

Specialized-sykler er kjent for sin innovative design, avanserte teknologi og fokus på ytelse og komfort.

Hvilke typer sykler tilbyr Specialized?

Specialized tilbyr et bredt spekter av sykler, inkludert terrengsykler, landeveissykler, grussykler, bysykler, triatlon- og temposykler, samt elsykler.

Teknologi

Hva er spesielt med Specialized sin "Body Geometry"-teknologi?

"Body Geometry"-teknologien er designet for å optimalisere komfort, effektivitet og ytelse ved å tilpasse sykkelkomponenter, som seter og håndtak, til kroppens anatomi.

Hva er SWAT-systemet på Specialized-sykler?

SWAT (Storage, Water, Air, Tools) er et integrert oppbevaringssystem som lar ryttere enkelt bære verktøy, vannflasker og andre nødvendigheter direkte på sykkelen.

Hvilke andre produkter tilbyr Specialized i tillegg til sykler?

Specialized tilbyr også sykkeltilbehør som hjelmer, klær, sko, sykkelkomponenter og utstyr.

Hva er Specialized sitt flaggskipmodell for terrengsykler?

Specialized sitt flaggskipmodell for terrengsykler er ofte ansett som S-Works Stumpjumper eller S-Works Epic, som representerer toppen av ytelse og innovasjon innen terrengsykling.