25% på Fox & ZU4R. Vi har også nye og spennende produkter fra Fidlock!

Sosiale medier

E-wheels e2s v2 pro står på en fin plass med en frodig bakgrunn.

E-wheels e2s v2 pro – En praktisk test av elsparkesykkel

Del artikkel

Elektriske scootere har raskt blitt populære som et praktisk og miljøvennlig transportmiddel, og jeg bestemte meg nylig for å utføre en praktisk test på min nye e-wheels e2s v2 pro for å utforske dens rekkevidde og ytelse.

Test av E-wheels E2S V2 PRO

I sommer tok jeg fatt på denne eventyrlige elsparkesykkelen. Før jeg la ut sørget jeg for å lade opp den imponerende 10Ah-batteripakken, som er hjertet av e2s v2 pro. Været viste seg fra sin beste side med en temperatur på 24,2 grader Celsius, en skyfri himmel og en mild sørvestlig vind på 2 m/s, av og til med små vindkast på 5 m/s.

Ute på tur med E-wheels e2s v2 pro.
Ute på tur med E-wheels e2s v2 pro.

Turen

Klokken 16:15 var batteriet fulladet og klar for turen, jeg begynte testen med å sette kjøremodus til Eco, med en toppfart begrenset til 15 km/t. Terrenget varierte fra jevn asfalt til en liten strekning med grusvei, og eventuelle bakker var minimale. Med klær og en veske som rommet en flaske vann, veide jeg 95- 100 kg.

Selv om appen hevdet en imponerende rekkevidde på 30 km, var jeg klar over at denne beregningen ofte gjøres under optimale forhold med en sjåfør som veier maksimalt 60 kg – en situasjon som sjelden gjenspeiler virkeligheten.

Odometeret viste 26,3 km fra tidligere bruk, og jeg satte kursen med forventninger om å nå den oppgitte rekkevidden. Første stopp fant sted klokken 17:10, odometeret viste nå 38,6 km, og batteriet var redusert til 69%. Etter å ha kjørt omtrent 12,3 km, var jeg imponert over ytelsen så langt. Andre stopp var klokken 17:50, odometeret viste 45,8 km, med omtrent 7,2 km tilbakelagt og batteriet nede på 31%. På vei hjem igjen klokken 18:20 viste odometeret 48,1 km, med bare 2,3 km ekstra kjørt. Batteriet lå da på knappe 1%.

Display av en sparkesykkel.
E-wheels e2s v2 pro display.

Total rekkevidde

Den omtrentlige totale rekkevidden, som jeg bekreftet ved å bruke Google Maps, landet på 21,8 kilometer. Selv om dette er under det som ble hevdet av appen, finner jeg dette fortsatt akseptabelt, og det gjør e-wheels E2s v2 pro til en svært underholdende opplevelse. Kombinasjonen av miljøvennlig transport og glede ved kjøring gjør denne scooteren til et verdifullt tilskudd til hverdagen.

Fornyelse og reparasjon av batterier

Når det gjelder elsparkesykler, kan batteriets ytelse være en nøkkelfaktor. Hvis du opplever utfordringer med batterilevetiden på din e-wheels e2s v2 pro, fortvil ikke! Vi tilbyr omfattende komponenter og reparasjonstjenester for alle elsparkesykler, ikke bare e2s v2. I mange tilfeller kan en fornying være bedre enn originalt.

Har du spørsmål, eller er interessert i en ny sykkel?

Flere artikler

Red bicycle light isolated on white background
Utstyr

Sykkellykter: Økt Sikkerhet og synlighet

Sykkellykter spiller en avgjørende rolle i å forbedre sikkerheten og synligheten til syklister, spesielt under dårlige lysforhold eller om natten.