Sosiale medier

Utforkjøring nedover fjellet, mannen bruker fox racing klær.

Historien bak Fox Racing

Del artikkel

Utforsk Fox Racing Motocross

Fox Racing, også kjent som Fox Head Inc., står som et monument innen motocross-verdenen. Deres historie er en episk reise gjennom motorsykkelkulturen, fra banebrytende innovasjoner til å forme motocross-stilen som vi kjenner den i dag.

Historien Bak

På begynnelsen av 1970-tallet, da motocross-sporten fremdeles var i sin spede begynnelse, startet Geoff Fox sin reise innen motorsykkelverdenen ved å distribuere europeiske motorsykkelprodukter til det amerikanske markedet under Moto-X Fox-navnet. Etter hvert som sporten utviklet seg, så Fox-brødrene potensialet for å utvide til produksjon av eget utstyr.

Med lanseringen av Team Moto-X Fox i 1977, begynte Fox å gjøre seg gjeldende på banen. Rytterne prydet seg med karakteristiske, håndlagde klær som raskt ble et symbol på stilen og ånden innen motocross-verdenen.

Geoff Fox med en annen mann.

Utviklingen av merket

Fra disse ydmyke begynnelsene vokste Fox til å bli et globalt fenomen. Merket gikk ut over motocross-banen og inn i andre ekstremsportsgreners verden, inkludert terrengsykling, surfing, skateboarding og snøbrett. Deres ikoniske Fox-hode-logo er nå synonymt med motocross-kultur og er et av de mest gjenkjennelige klesmerkene i verden.

fox racing bilde som er sort font og oransje bakgrunn.

Klær hos Sykkelbutikken i Vågsbygd

For de som søker å omfavne Fox Racing-livsstilen, er Sykkelbutikken i Vågsbygd din destinasjon. Vi tilbyr et omfattende utvalg av Fox Racing-klær og utstyr, inkludert alt fra terrengsykkelbekledning til tilbehør. Vårt dedikerte team av eksperter er klare til å veilede deg gjennom vårt sortiment og hjelpe deg med å finne det perfekte Fox Racing-produktet for dine behov.

Har du spørsmål, eller er interessert i en ny sykkel?

Flere artikler

Utforkjøring nedover fjellet, mannen bruker fox racing klær.
Klær

Historien bak Fox Racing

Utforsk Fox Racing Motocross Fox Racing, også kjent som Fox Head Inc., står som et monument innen motocross-verdenen. Deres historie