25% på Fox & ZU4R. Vi har også nye og spennende produkter fra Fidlock!

Sosiale medier

Nye fidlock flaske. En person holder den mot kameraet, alt er blurry bortsett fra flasken

Fidlock: Magnetisk låse- og festeteknologi

Del artikkel

I en tid der brukervennlighet og innovasjon går hånd i hånd, har Fidlock satt standarden for låse- og festeteknologi. Med en imponerende rekke produkter har Fidlock revolusjonert måten vi fester og låser gjenstander sammen på. La oss utforske noen av deres mest nyskapende oppfinnelser: Fidlock Twist, Push, Fidguard og Hermetic.

Fidlock Twist

Fidlock system, her har du flaske og evt feste som skal til sekken. Sekken er gråfarget. Personen som bruker den har en oransje jakke.
Systemet er ikke kun til sykkel.

Fidlock Twist-teknologien er basert på en magnetisk-mekanisk festemekanisme som gjør det mulig å enkelt og sikkert feste flasken til sykkelrammen. Her er en enkel forklaring på hvordan denne teknologien fungerer:

Magnetisk ankerpunkt: Twist-systemet har et magnetisk ankerpunkt som er festet til sykkelrammen. Dette ankerpunktet er magnetisert og fungerer som en magnet som tiltrekker seg flasken når den bringes i nærheten.

Magnetisk kobling: Flasken har en spesiell magnetisk koblingsenhet som er plassert på flasken. Når du bringer flasken i nærheten av dette magnetiske ankerpunktet på sykkelrammen, trekker magnetene seg til hverandre med tilstrekkelig kraft til å sikre en solid festing.

Belte-teknologi: I tillegg til den magnetiske koblingen bruker Fidlock Twist også belte-teknologi. Dette er en ekstra sikkerhetsmekanisme som bidrar til å holde flasken på plass og forhindre utilsiktet løsning.

Enkel betjening: For å feste flasken, bringer du den enkelt mot sykkelrammen nær det magnetiske ankerpunktet. Magnetene vil klikke sammen, og belte-teknologien vil sikre at flasken er trygt festet. For å løsne flasken, trekker du den enkelt bort fra sykkelrammen, og magnetene slipper taket.

Denne kombinasjonen av magnetisk tilkobling og belte-teknologi gir en pålitelig og brukervennlig måte å feste flasken til sykkelen din. Det gjør det enkelt å ta en slurk vann eller bruke flasken når du sykler uten å måtte stoppe eller bry deg om at flasken kan falle av. Samtidig sørger sikkerhetsmekanismene for at flasken sitter trygt, selv under krevende terrengforhold.

Fidlock Push

En person setter på en fidlock bag under setet.
Baggen kan enkelt festes til en magnetisk adapter under setet.

Denne teknologien bygger på to viktige komponenter:

Magnetisk festeanordning: Teknologien benytter en magnetisk festeanordning som gjør det mulig å enkelt feste sykkelsetevesker til sykkelsetet eller andre egnede steder på sykkelen. Denne magneten gir en sterk og sikker tilkobling mellom vesken og sykkelen når de blir brakt nær hverandre.

Mekaniske lukkesystemer: I tillegg til den magnetiske koblingen, inkluderer Fidlock-teknologien mekaniske låsesystemer. Disse mekanismene sørger for at setevesken er forsvarlig festet og hindrer utilsiktet åpning eller løsning under sykkelturen.

Sammen gir denne kombinasjonen av magnetisk festeanordning og mekaniske låsesystemer brukeren enkel og pålitelig håndtering. For eksempel, med Fidlock Push setevesken 400, kan du enkelt og raskt feste vesken til setet uten behov for kompliserte borrelåsstropper eller festeanordninger. Dette gir deg en problemfri opplevelse når du trenger ekstra oppbevaringsplass under sykkelturen, samtidig som du holder dine personlige eiendeler trygge og lett tilgjengelige mens du utforsker sykkelstiene. Fidlock-teknologien gir syklister en mer praktisk og pålitelig løsning for å transportere nødvendige gjenstander på sykkelen.

Fidlock Fidguard

En dame holder en fidlock fidguard flaske.
Innsiden av flasken hemmer veksten av bakterier.

Selv etter rengjøring av sportsflasker er det vanligvis noe fuktighet igjen på innsiden som kan oppmuntre til vekst av bakterier og over tid forårsake en muggen lukt. Den nye Fidguard-flasken setter en stopper for dette problemet. Den innovative Fidguard-teknologien hemmer veksten av bakterier i den gjenværende fuktigheten på innsiden av flasken, og undertrykker dermed lukt.

Denne teknologien har allerede blitt brukt med suksess i medisinske og matvareindustrier, og er nå tilgjengelig for bruk i sportssektoren. Det ergonomiske flaskedesignet og BPA-fri polyetylen sikrer enkel klemming og enestående intuitiv bruk.

Fidlock Hermetic

Fidlock hermetic teknologi, dette er en vannpose som blir vist av en dame med en blå jakke i vakker natur.
Magnetisk selvforseglingsteknologi.

Fidlock Hermetic er en bemerkelsesverdig innovasjon innen hydreringsblærer som tilbyr brukere en enkel og problemfri måte å sikre pålitelig vannforsyning under utendørsaktiviteter som klatring, sykling eller fotturer. 

Magnetisk selvforsegling: Fidlock Hermetic er utstyrt med en magnetisk selvforseglingsteknologi. Denne teknologien er basert på tre rader med magneter som er strategisk plassert på hydreringsblæren. Når du har fylt blæren med vann, kan du enkelt og raskt lukke den ved å bringe magnetene sammen. Dette skaper en hermetisk forsegling som er helt tett og lekkasjesikker, og som sikrer at vannet forblir trygt inne i blæren.

Patentert lukketeknologi: Hermetic er stolt av sin patenterte lukketeknologi, som gir enkel og pålitelig håndtering. Denne teknologien sikrer at blæren kan lukkes umiddelbart og sikkert, slik at du kan komme i gang med din utendørsaktivitet uten forsinkelse eller ekstra anstrengelse.

SNAP-lukking på lommeklaffen: En ekstra sikkerhet er implementert i form av en SNAP-lukking på lommeklaffen til blæren. Denne lukkingen kan betjenes med én hånd og forhindrer utilsiktet åpning av hydreringsblæren inne i ryggsekken mens du er i bevegelse.

Bred åpning: Hermetic har en bred åpning som gir brukerne muligheten til raskt og enkelt å rengjøre og tømme blæren etter bruk. Dette er viktig for å opprettholde god hygiene og sørge for at blæren er klar til neste eventyr.

Q&A

Er Fidlock flaskene verdt det?

Selv om den kan være litt dyr, er Fidlock TWIST 450 + Bike Base virkelig vanskelig å utkonkurrere. Det finnes flere alternativer å velge mellom i deres sortiment, men systemet skiller seg ut med sin enkle bruk og ekstremt sikre design. Dessuten er det mye mindre påtrengende når det gjelder sykkelens utseende sammenlignet med en tradisjonell flaskeholder. Prisen er heller ikke ille.

Et nærbilde av en sykkel med festet fidlock flaske.
Enkelt og robust.

Hvordan fungerer Fidlock?

Systemet bruker både magnetisk og mekanisk festemetoder for å holde flasken på plass. To sterke magneter tiltrekker, sentrerer og låser flasken, samtidig som mekaniske låsemekanismer sørger for at flasken er forsvarlig festet på plass.

Hvor produseres Fidlock?

Merk at Fidlock garanterer trygg festing, unik komfort og enkel betjening med én hånd! Hvert festemiddel blir nøye planlagt, testet og designet av deres utviklingsteam i Tyskland.

Er Fidlock flaskene egnet for oppvaskmaskin?

Fidlock Twist-systemet gjør det enkelt å bytte ut flasker, og den oppvaskmaskin-sikre polyetylen betyr at du kan holde flasken ren og klar for ditt neste eventyr.

Er Fidlock Twist kompatibel med ulike gjenstander og sykler?

Ja, Fidlock Twist er designet for å være kompatibel med en rekke gjenstander, inkludert flasker, vesker og annet utstyr. Det finnes ulike varianter og størrelser av Fidlock Twist som kan tilpasses ulike behov. Systemet kan også enkelt festes på sykkelrammer eller andre egnede steder, noe som gjør det allsidig og tilpasningsdyktig.

Har du spørsmål, eller er interessert i en ny sykkel?

Flere artikler

Red bicycle light isolated on white background
Utstyr

Sykkellykter: Økt Sikkerhet og synlighet

Sykkellykter spiller en avgjørende rolle i å forbedre sikkerheten og synligheten til syklister, spesielt under dårlige lysforhold eller om natten.