25% på Fox & ZU4R. Vi har også nye og spennende produkter fra Fidlock!

Sosiale medier

Haibike

Det som driver oss, er den daglige utfordringen, ikke bare å henge med, men alltid å innovere og være ett skritt foran. Med denne visjonen har vi i nesten 25 år utviklet sykler for forskjellige ryttere og forskjellige behov. Haibike står for innovasjon og kraft: Vi er ePerformance.

Sykling handler om frihet, mot, lidenskap og gleden av oppdagelse. Vi ønsker å motivere folk til å utforske og utvide sine grenser, både oppover og nedover, dag og natt. Uansett ferdighetsnivå eller sykkelstil, har vi en sykkel som er perfekt for deg!

Det som driver oss, er den daglige utfordringen, ikke bare å henge med, men alltid å innovere og være ett skritt foran. Med denne visjonen har vi i nesten 25 år utviklet sykler for forskjellige ryttere og forskjellige behov. Bak produktene våre ligger tysk ingeniørpresisjon kombinert med utrettelig oppfinnsomhet.

Haibike trekkingsykkel, en dame sykler langs en betongkonstruksjon.

Haibike Trekking-kolleksjon

Haibikes Trekking-kolleksjon er elsykler som er perfekte for pendlig til jobb uten traffikkorker, handleturer i byen, kveldsturer på skogsveier eller overnattingsturer. Haibike Trekking er klart for ethvert eventyr.

Les mer

Syklene leveres med standardutstyr som lys, skjermer og bagasjebrett slik at du kan ferdes trygt langs landevei, sykkelstier og grusveier samtidig som du kan feste bagasje til bagasjebrettet.

Trenger du ekstra oppbevaringsplass kan du bruke Modular Rail System (MRS) som enkelt lar deg montere drikkeflaske, rammeveske eller ekstra batteri direkte på rammen.

Syklene er utstyrt med kraftige og effektive motorer fra Bosch eller Yamaha og har batterier med stor kapasitet som gir god rekkevidde. Trekkingsyklene har komfortabel geometri som gir en oppreist sittestilling, slik at du kan nyte lange turer og ha full oversikt over traffikbildet.

Trekking 5 er en skikkelig allroundsykkel som kan benyttes til nært alle typer sykling. Pendling til jobb, kveldsturer i marka eller flerdagsturer med oppakning unnagjøres som en lek.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

I 1995 ble Haibike grunnlagt i den lille tyske byen Schweinfurt. Femten år senere presenterte Haibike forfaderen til alle eMTBs – Haibike eQ XDURO – og åpnet dørene til en helt ny sykkelsport: ePerformance.

Alltrack 6

Med Haibike Alltrack 6 kan du erobre både asfalt og utfordrende terreng med stil og kraft. Denne pålitelige elsykkelen tar deg med på utrolige eventyr, og du vil oppdage nye horisonter du aldri trodde var mulig.

Les mer

Den kraftige Yamaha PW-ST2-motoren gir deg den ekstra kraften du trenger for å takle alle slags terreng, og det integrerte 720Wh batteriet sørger for en imponerende lang rekkevidde.

Uansett om du suser gjennom byens gater eller utforsker ukjente stier, vil Alltrack 6 gi deg den tryggheten og komforten du trenger. Med driftssikre komponenter som Shimano Deore girsystem og hydrauliske skivebremser, har du full kontroll over sykkelen. Og med Suntour-dempegaffelen som har hele 120mm vandring, vil du føle deg som om du flyr over ujevnheter og hindringer.

Alltrack 6 er ikke bare en sykkel, det er din billett til uforglemmelige opplevelser. Klar for å ta fatt på nye utfordringer og oppdage nye veier? Da er Alltrack 6 sykkelen for deg!

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.
Bilde av en oransje Haibike sykkel

Vi selger produktene våre eksklusivt gjennom et pålitelig nettverk av autoriserte forhandlere.

En sort bil peker mot høyre.
En mann sykler ned en bratt bakke, bak han er det støv av jord og gress.

Sporty elsykler for ethvert eventyr

Sykling er mer enn bare et transportmiddel, for oss er det en livsstil. Haibike sine sporty elsykler gir deg friheten til å dra av gårde når du vil – for å oppdage nye stier, sykle gjennom uberørte landskap og av og til teste dine egne grenser.

Les mer

De kraftige motorene fra Bosch, Yamaha eller TQ gir deg den ekstra kraften du trenger for enhver stigning og er en pålitelig kilde til støtte på dine elsykkel-eventyr. Vi er pioneren innen ePerformance, og har utviklet innovative og prisbelønnede elsykler for alle typer bruk siden 2010.

Fra en fysisk krevende tur over Alpene til et adrenalinpumpende løp, en avslappende helgetur eller daglig pendling til jobb: vi har garantert den rette elsykkelen for deg. Enten det er Fully eller Hardtail, Trekking eller Trail, S-Pedelec eller Cross, damesykkel eller herresykkel, sports- eller ekstremvariant, nybegynner eller proff: du vil finne den perfekte elsykkelen i vårt brede utvalg som passer akkurat dine behov, slik at du kan ha enda mer moro med elsykkelen din.

Fordi det er vårt ultimate mål og det som driver oss på daglig basis: å bygge de beste elsyklene som leder vei når det gjelder teknologi og design og tilfredsstiller enhver behov.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Q&A

Hva er Haibike Trekking Kolleksjon?

Haibike Trekking Kolleksjon er en serie av elsykler designet for eventyrlystne syklister som ønsker å utforske lange turer og varierte terreng. Disse syklene er skapt for komfortabel langdistanse sykling og er utstyrt med pålitelige motorer og komponenter.

Hvilke egenskaper har Haibike Trekking-sykler?

Haibike Trekking-sykler er utstyrt med kraftige motorer fra Bosch eller Yamaha, noe som gir ekstra kraft og støtte under lange turer og utfordrende stigninger. De har også komfortable seter, dempegaffel og stabile rammer som gjør dem ideelle for varierte terrengforhold.

Hvor lang rekkevidde har Haibike Trekking-sykler?

Rekkevidden varierer avhengig av modell og batterikapasitet. Generelt har Haibike Trekking-sykler imponerende rekkevidde som gjør det mulig å dekke lange avstander uten bekymringer.

Er Haibike Trekking-sykler egnet for daglig pendling?

Ja, mange modeller i Haibike Trekking Kolleksjon er egnet for daglig pendling. De har pålitelige motorer og komponenter som gjør dem ideelle for å takle bytrafikk og korte og lange avstander.

Kan jeg montere tilbehør på Haibike Trekking-sykler?

Ja, Haibike Trekking-sykler er utstyrt med tilbehørskompatible funksjoner, slik at du kan montere bagasjebrett, sykkelkurver og andre nødvendige utstyr for dine turer.

Er Haibike Trekking-sykler egnet for terrengsykling?

Ja, selv om de er mer egnet for tur- og langdistansesykling, er Haibike Trekking-sykler også i stand til å takle lett terrengsykling, grusveier og ujevne stier.

Hvem er Haibike Trekking-sykler egnet for?

Haibike Trekking-sykler er egnet for eventyrlystne syklister i alle aldre som ønsker å oppleve lengre turer, oppdage nye steder og nyte sykling i variert terreng.

Kan jeg finne Haibike Trekking-sykler i forskjellige størrelser?

Ja, Haibike Trekking Kolleksjon kommer i forskjellige størrelser for å passe ryttere med ulike høyder og preferanser, slik at du kan finne den perfekte sykkelen for din kroppsstørrelse og komfort. Ta en tur innom Vågsbygd eller Sørlandsparken slik at vi kan hjelpe deg.