25% på Fox & ZU4R. Vi har også nye og spennende produkter fra Fidlock!

Sosiale medier

Santa Cruz

Santa Cruz Bicycles ble grunnlagt i 1994 i en plass ikke mye større enn en dobbel garasje på 104 Bronson Street i Santa Cruz, California. Industrikomplekset Seabright Cannery var også hjemstedet til våre kompanjonger på Santa Cruz Skateboards, RockShox, en surfbrett-former, to bakerier, et salsa-selskap, flere kunstnerstudioer, et kaffebrenneri, en klatregym og andre sammensurium av kreative sjeler.

Santa Cruz  designer, forsker, produserer og monterer sykler av aller høyeste kvalitet. De er så enkelt avanserte at de gjør sykling enda mer gledelig og er laget for å vare mange livstider av ekte verdens bruk og mishandling.

Hver beslutning ble tatt fra et rytterperspektiv, derfor tilbyr vi livslang støtte til våre ryttere (livstidsgaranti, utskifting av kulelager på livstid, og livslang støtte på alle modeller).

To menn raser ned bakken i full fart med Santa Cruz Megatowers

Santa Cruz Mega Tower

Megatower er den mest kapable 29-eren i Santa Cruz sitt sortiment. En sykkel som gir deg selvtillit av en annen verden. Med en bakdemper montert i den nedre linken – designet både for luft- og fjærdemper, får du nå en enda mer progressiv dempervandring.

Les mer

For å gjøre Megatower like aktuell for alle, har den flere skjulte og enkle justeringsmuligheter slik at den kan tilpasses akkurat din kjørestil. I en liten "flip chip" gjemt i den nedre linken, kan du justere både krankhøyde og progresjon i dempervandringen. Mens den andre "flip chipen" i innfestingen til bakhjulet, kan justere kjedestagene 10mm forover eller bakover – ut ifra om du ønsker fokus på lekenhet eller stabilitet.

Megatower er ikke bare brutal og sint, den er også smart og oser av erfaring. Med sin 77,8 graders setevinkel klatrer den som en geit til toppen av tøffeste nedkjøringene, hvor god plass over fronten og en 63,8 graders styrevinkel kommer godt med i kampen om raskeste tid. Rammen er romslig nok til en standard vannflaske, uansett hvordan demper du ønsker å kjøre på sykkelen – med eller uten piggyback. Den er også godt dekket med beskyttelse ved demper, under krankhus, på kjedestag, og øverst på underrøret for dager hvor shuttle til toppen er å foretrekke.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Santa Cruz Bicycles ble grunnlagt i 1994 i en plass ikke mye større enn en dobbel garasje på 104 Bronson Street i Santa Cruz, California.

165 mm med VPP™ vandring.

En relativt lav utvekslingsforhold gjør ikke bare oppsettet enklere, men gir også en mer dempet og kontrollert følelse over hele vandringen. Våre sykler er nøye utformet med tanke på ytelse og komfort, slik at du kan nyte hvert øyeblikk på stien.

Les mer

Med et fokus på presisjon og kvalitet, gir våre dempersystemer deg den ultimate sykkelopplevelsen. Utforsk nye terreng, takle tekniske utfordringer og nyt en smidig og behagelig sykkeltur, uansett hvor du ferdes. Velg kvalitet, velg komfort, velg Santa Cruz Bicycles.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.
Santa Cruz megatower ligger i gresset, nærbilde.

Har du spørsmål om Santa Cruz, våre produkter eller ønsker å vite mer om vår lidenskapelige tilnærming til terrengsykling? Vi står klare til å hjelpe deg!

En sort bil peker mot høyre.
En asiatisk dame med en Santa Cruz t-skjorte gir high-five til personen som holder kameraet. De har begge på seg utstyr noe som antyder at de er ute å sykler i terrenget.

Hvem er Santa Cr

Vår visjon hos Santa Cruz Bicycles er å lage de beste syklene og ha det gøy mens vi gjør det. Vi er alltid på utkikk etter folk som ønsker å bli med oss for å gjøre terrengsykling enda bedre, enten det er gjennom innovative nye produkter, bygge bedre sykler, hjelpe ryttere å få en bedre opplevelse, eller støtte enkeltpersoner og organisasjoner som jobber hardt for å øke tilgangen til sporten og stiene vi elsker.

Les mer

Hos oss handler det om lidenskap, dedikasjon og et fellesskap som strekker seg over hele verden. Så hvis du er klar til å tråkke inn i et spennende eventyr og bli en del av vårt team, er vi mer enn klare til å ønske deg velkommen om bord!

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Q&A

Hva er Santa Cruz Bicycles kjent for?

Santa Cruz Bicycles er kjent for å lage kvalitetssykler innenfor terrengsykling, spesielt downhill, cross country og elektriske sykler.

Hva gjør Mega Tower til en unik sykkel?

Mega Tower er unik på grunn av sin kapabilitet og allsidighet. Med 29-tommers hjul og 165mm VPP™-demper, gir den selvtillit og lekenhet samtidig som den takler krevende stier.

Hvilken type demper er brukt i Mega Tower?

Mega Tower er utstyrt med en VPP™ (Virtual Pivot Point) demper som gir 165mm av fjæring.

Hva er fordelen med Mega Tower's relativt lave leverage ratio?

Mega Tower's lave leverage ratio gjør det enklere å justere sykkelen, samtidig som den gir en mer kontrollert følelse gjennom hele fjæringsområdet.

Hvilke justeringsmuligheter har Mega Tower?

Mega Tower har flere skjulte justeringsmuligheter, inkludert "flip chips" som lar deg justere krankhøyde og dempervandringens progresjon, samt kjedestagposisjon for å tilpasse kjørestilen.

Hvordan klatrer Mega Tower?

Mega Tower har en 77,8 graders setevinkel som gjør at den klatrer godt på tøffe nedkjøringer. God plass over fronten og en 63,8 graders styrevinkel bidrar også til effektiv klatring.

Hva gjør Mega Tower til en holdbar sykkel?

Mega Tower er designet for å tåle realistiske utfordringer på stiene, med beskyttelse rundt demper, krankhus, kjedestag og underrør.

Hvor lenge har Santa Cruz Bicycles eksistert?

Santa Cruz Bicycles ble grunnlagt i 1994 og har i over 25 år levert kvalitetssykler og innovative løsninger innenfor terrengsykling.