25% på Fox & ZU4R. Vi har også nye og spennende produkter fra Fidlock!

Sosiale medier

Ecoride Flexer, en kompakt sykkel. Denne sykkelen kommer i en gul farge.

Sammenleggbar sykkel – Ecoride Flexer AXS Fold H-3

Del artikkel

Ecoride Flexer AXS Fold H-3 er en sammenleggbar sykkel som tilbyr brukerne en perfekt kombinasjon av bekvemmelighet og funksjonalitet. Med et innovativt design og solid konstruksjon, er dette transportmiddelet ideelt for de som ønsker å spare plass uten å gå på kompromiss med ytelse og komfort. 

Sammenleggbar sykkel: Lett og praktisk

En av hovedfordelene med Ecoride Flexer AXS Fold H-3 er dens sammenleggbare design. Dette gjør det enkelt å transportere og oppbevare sykkelen når den ikke er i bruk. Enten det er på vei til jobb, skole eller under en campingtur, kan du enkelt pakke sykkelen og ta den med deg hvor som helst. 

Design og konstruksjon

Ecoride Flexer AXS Fold H-3 er nøye designet for å tilby optimal komfort og funksjonalitet. Med en solid ramme laget av holdbart materiale, kan den tåle ulike typer terreng og værforhold. Den Sykkelen har også en justerbar setehøyde, slik at den kan tilpasses til ulike brukere. Dette gjør det mulig å finne den ideelle sittestillingen for en komfortabel tur hver gang.

Flexer AXS FOLD H-3 sort
Flexer AXS FOLD H-3. En sammenleggbar sykkel.

Tekniske spesifikasjoner

Ecoride Flexer AXS Fold H-3 er utstyrt med en kraftig motor som gir eksepsjonell ytelse. Med en rekkevidde på opptil 85 km per lading, er dette en sammenleggbar sykkel som kan ta deg dit du trenger uten problemer. Sykkelen har også ulike kjøremoduser, slik at du kan tilpasse hastighet og tråkkeffekt etter dine preferanser. Med et smart display på styret får du enkel tilgang til viktig informasjon om batterinivå, hastighet og distanse.

Komfort og brukervennlighet

Ecoride Flexer AXS Fold H-3 er utformet med tanke på brukervennlighet og komfort. Sykkelen er utstyrt med skivebremser som gir pålitelig og responsiv bremsing, noe som gir deg trygghet og kontroll. Det ergonomiske sete og håndtakene bidrar til en behagelig sittestilling og reduserer belastningen på kroppen under lengre turer.

Ecoride Flexer, en sammenleggbar sykkel. Denne sykkelen kommer i en gul farge.
Ecoride Flexer er en kul og retro sammenleggbar sykkel.

Funksjonalitet og ytelse

Ecoride Flexer AXS Fold H-3 er ikke bare praktisk, men også svært funksjonell. Den er utstyrt med front- og baklykter som gir god synlighet i mørket eller dårlige værforhold. Sykkelen har også skjermer foran og bak for å beskytte deg mot smuss og vannsprut. Med en kraftig motor og batteri kan du enkelt takle de bratteste bakkene og lengre avstander uten problemer. 

Miljøvennlig transportalternativ

Ecoride Flexer AXS Fold H-3 er et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle transportmidler som bil eller motorsykkel. Ved å velge å sykle reduserer du din klimapåvirkning og bidrar til å bevare miljøet. Samtidig kan du nyte helsefordelene ved å være aktiv og trene regelmessig. Sykling er ikke bare bra for planeten, men også for kropp og sinn.

Pris og tilgjengelighet

Ecoride Flexer AXS Fold H-3 er tilgjengelig til en konkurransedyktig pris og kan bestilles direkte fra Sykkelbutikken i Vågsbygd sin nettbutikk. Sykkelen leveres med en garanti som sikrer at du får et pålitelig og kvalitetsprodukt. Med forskjellige betalings- og leveringsalternativer kan du enkelt få sykkelen levert hjem til deg. Vi tilbyr også å kjøre hjem hvis du bor i Kristiansand!

Ecoride Flexer AXS Fold H-3 er den perfekte sammenleggbare sykkelen for de som ønsker å være praktiske og miljøbevisste. Med et grundig design, solid konstruksjon og avansert teknologi, tilbyr denne sykkelen den ultimate kombinasjonen av komfort og ytelse. Uansett om du trenger en pålitelig sammenleggbar sykkel eller et transportmiddel for fritidsaktiviteter, vil Ecoride Flexer AXS Fold H-3 være et flott valg. Ta en titt hos Sykkelbutikken i Vågsbygd, eller gjennom vår nettbutikk.

Har du spørsmål, eller er interessert i en ny sykkel?

Flere artikler

Red bicycle light isolated on white background
Utstyr

Sykkellykter: Økt Sikkerhet og synlighet

Sykkellykter spiller en avgjørende rolle i å forbedre sikkerheten og synligheten til syklister, spesielt under dårlige lysforhold eller om natten.