Sykkeltilbud! Opp mot 44% rabatt! Trykk her

Sosiale medier

SKF

Med mer enn 100 års ekspertise innen design og produksjon av tetninger, og over 60 års erfaring innen tohjulsindustrien, er SKF en pålitelig partner for dette ekstremt dynamiske markedet. Våre ingeniørers personlige lidenskap og dype kompetanse gjør det mulig for oss å tilby tetningsprodukter med høy ytelse som oppfyller de stadig økende kravene i denne bransjen.

Gjennom årene har vi samarbeidet med de store racinglagene, både på veien og i terrenget, og hjulpet dem med å takle sine tøffeste utfordringer i de mest krevende miljøene.

Vi er stolte av å være en del av deres suksesshistorier og fortsetter å strekke oss for å levere de beste tetningsproduktene for å støtte sykkelverdenen og dens utøvere.

SKF MTB dustwiper kit. En grønn pakke med ulike komponenter inni.

Brukt av verdensmestere

Brukt av verdensmestere og entusiastiske amatører, hjelper SKF-deler for terrengsykler ryttere som deg med å utnytte en vinnende kombinasjon av responsiv handling og langvarig pålitelighet.

Les mer

Våre løsninger er fulle av innovasjon som forhindrer at viktige deler blir forurenset av luft, skitt eller vann. På den måten fjerner de stress og ulemper med dårlig ytende sykler og lar deg fokusere på det som er viktigst: din lidenskap for fantastisk sykling.

Vi er stolte av å støtte sykkelentusiaster på alle nivåer, fra profesjonelle utøvere til hobbyryttere, og vi fortsetter å jobbe hardt for å levere kvalitetsdeler som forbedrer sykkelopplevelsen din. Du kan være trygg på at du har pålitelige og holdbare komponenter.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Gjennom årene har SKF samarbeidet med de store racinglagene, både på veien og i terrenget, og hjulpet dem med å takle sine tøffeste utfordringer i de mest krevende miljøene.

Kvalitet

Når du velger støvpakninger, kan du være trygg på at du investerer i pålitelige og holdbare produkter som er designet for å optimalisere ytelsen og levetiden til din dempegaffel.

Les mer

Uansett om du er en profesjonell utøver eller en ivrig terrengsyklist, er SKF-støvpakninger den perfekte løsningen for å opprettholde smidig og responsiv demping, samtidig som de reduserer slitasje og vedlikeholdsbehov.

Vi er stolte av å samarbeide med de beste merkene i bransjen, og vår dedikasjon til innovasjon og kvalitet gjenspeiles i hvert eneste produkt vi leverer. Med våre støvpakninger kan du være sikker på at du har valgt en pålitelig partner som hjelper deg med å oppnå den ultimate sykkelopplevelsen, enten du konkurrerer på høyeste nivå eller bare nyter utfordrende stier i naturen.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.
En motorsyklist kjører fort langs gjørmen. Gjørmen spretter opp i det sykkelen raser forbi. Personen har en blå drakt men sykkelen er oransje, dekket til med gjørme.

Har du spørsmål om våre produkter eller ønsker å vite mer om vår lidenskapelige tilnærming til Dustwiper kit? Vi står klare til å hjelpe deg!

En sort bil peker mot høyre.
SKF sykkel. Full fart ned en bakke.

Markedsledende ekspertise

Med sin markedsledende ekspertise og erfaring innen produksjon av tetninger og pakninger, har SKF et solid rykte for å levere høykvalitets støvpakninger til anerkjente merker som Fox Racing Shox og Rockshox.

Les mer

Disse støvpakningene er nøye utviklet og konstruert for å tåle de tøffeste forholdene og sørge for at viktige deler i dempegaffelen forblir beskyttet mot støv, skitt og fuktighet.

Finn ut mer

En sort bil peker mot høyre.

Q&A

Hva er SKF, og hva er deres rolle innen sykkelindustrien?

SKF står for Svenska Kullagerfabriken AB og er en anerkjent produsent av høykvalitets støvpakninger og tetninger for sykler. De spesialiserer seg på å levere pålitelige produkter som beskytter viktige deler i dempegaffelen mot støv, skitt og fuktighet.

Hvilke merker innen sykkelindustrien bruker SKF-støvpakninger?

SKF-støvpakninger brukes av velkjente sykkelmerker som Fox Racing Shox og Rockshox. Disse produsentene har valgt SKF som sin pålitelige partner for å levere tetninger av høy kvalitet til deres dempegaffelsystemer.

Hva er fordelene med å bruke SKF-støvpakninger på min dempegaffel?

SKF-støvpakninger er kjent for sin pålitelighet og holdbarhet. De bidrar til å forbedre ytelsen til din dempegaffel ved å beskytte den mot skadelige elementer som støv, skitt og fuktighet. Dette sikrer at dempegaffelen opprettholder smidig og responsiv demping, samtidig som den reduserer slitasje og behovet for vedlikehold.

Hvordan kan jeg vite hvilken SKF-støvpakning som passer til min sykkel?

For å finne riktig SKF-støvpakning for din dempegaffel, anbefales det å sjekke produsentens spesifikasjoner og anbefalinger. Du kan også kontakte en autorisert forhandler eller sykkelverksted som kan hjelpe deg med å velge riktig produkt.

Er SKF-støvpakninger enkelt å montere?

Ja, støvpakninger er designet for enkel montering. De kommer med klare instruksjoner og er enkle å installere på din dempegaffel. Hvis du er usikker på monteringen, anbefales det å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelige på Sørlandsparken eller Vågsbygd.

Hvor lenge varer SKF-støvpakningene?

Varigheten av støvpakningene avhenger av bruksmønsteret og sykkelens forhold. Med riktig vedlikehold og forsvarlig bruk, kan de vare i lang tid og sikre optimal ytelse for din dempegaffel.

Hvilke fordeler gir SKF-støvpakninger for terrengsyklister?

For terrengsyklister gir SKF-støvpakninger en betydelig fordel ved å beskytte dempegaffelen mot skadelige elementer som finnes i krevende terrengforhold. Dette bidrar til å opprettholde jevn og pålitelig demping, slik at syklisten kan fokusere på å nyte en optimal sykkelopplevelse.

Hvor kan jeg kjøpe SKF-støvpakninger til min sykkel?

SKF-støvpakninger er tilgjengelige hos utvalgte sykkelverksteder og autoriserte forhandlere. Hos oss får du flere forksjellige pakninger tilpasset din sykkel. Ta turen innom Sørlandsparken eller Vågsbygd!