Sosiale medier

To syklister i byen skal ut på tur med Merida Big seven sykkel

Merida: Den ultimate sykkelopplevelsen

Del artikkel

Sykling har lenge vært en av de mest populære måtene å utforske naturen, komme i form og nyte friheten på to hjul. Når du investerer i en sykkel, er det viktig å velge en pålitelig og kvalitetsorientert produsent som kan levere en sykkelopplevelse som overgår forventningene dine. Det er her Merida kommer inn i bildet.

Merida er en verdenskjent produsent av sykler som har vært dedikert til å lage førsteklasses sykler i over 45 år. Med en imponerende historie og et rykte for innovasjon og kvalitet, er Merida et selvsagt valg for syklister på alle nivåer. Her er noen gode grunner til hvorfor du bør vurdere en sykkel fra Merida:

Mangfoldig produktutvalg: Merida tilbyr et bredt spekter av sykler som dekker alle aspekter av sykling. Enten du er ute etter en terrengsykkel for røffe stier, en landeveissykkel for raske turer, en urban sykkel for pendling eller en elsykkel for en ekstra boost, har Merida et alternativ for deg.

Kvalitet og håndverk: Hver Merida-sykkel er resultatet av grundig forskning, utvikling og presisjonshåndverk. Merida legger vekt på å bruke de beste materialene og den nyeste teknologien for å sikre at syklene deres er slitesterke, pålitelige og gir enestående ytelse.

Innovasjon: Merida er kjent for sin kontinuerlige innovasjon innen sykkelindustrien. De jobber stadig med å utvikle nye funksjoner og teknologier som forbedrer sykkelopplevelsen, enten det er bedre demping, lettere rammer eller mer avanserte girsystemer.

Fokus på sikkerhet: Sikkerheten din er viktig, og Merida tar dette på alvor. Mange av deres sykler er utstyrt med pålitelige bremser, lys og annet sikkerhetsutstyr for å sikre trygg sykling, uansett hvor du ferdes.

Tilgjengelighet: Merida-sykler er tilgjengelige både i fysiske butikker og på nett. Dette gjør det enkelt å finne og kjøpe den perfekte sykkelen for dine behov. I tillegg kan du komme innom oss i Vågsbygd for å prøve ut.

En elsykkel fra Merida, to menn sykler opp en bratt bakke.
Sykler for enhver person og eventyr.

Uansett om du er en erfaren rytter eller nybegynner, vil du oppdage at Merida har noe for alle. Utforsk vårt brede utvalg og oppdag hvorfor Merida er et av de mest respekterte navnene i sykkelverdenen.

Sykler

Matts J.

Merida Matts J. er en veldig lett, moderne og rask juniorsykkel. Den er spesielt designet for barn i alderen 8-12 år og er en flott sykkel for unge ryttere. Denne sykkelen er en ekte lettvekter med sterke bremser som gir deg god kontroll.

Leveres med et 1×8 girsystem som gjør det enkelt og raskt å skifte gir. Den har også en stiv gaffel som bidrar til lav vekt og nøyaktig styring. I tillegg har den hydrauliske skivebremser som gir optimal bremsekraft og kontroll, slik at barnet ditt kan sykle trygt.

Merida har tatt ekstra hensyn til barnets komfort og sittestilling når de utviklet denne modellen. Alle komponenter er tilpasset rytteren, og vekten er holdt lav for en behagelig opplevelse. Dette gjør Matts J. til den perfekte sykkelen for unge syklister som ønsker å utforske verden på to hjul.

Matts J.
Matts J.

Merida Bella Light

Bella Light 16 Light er en jentesykkel i flere forskjellige farger som er designet med tanke på lav vekt, lett rulling og en behagelig sittestilling for best mulig kontroll. Denne sykkelen har en helt ny, lett aluminiumsramme, en stiv aluminiumsgaffel og lette aluminiumskomponenter. Hjulstørrelsen, komponentene og rammen er spesielt tilpasset barn som er 4 år gamle eller eldre. Dette gjør Bella Light til en flott sykkel for unge ryttere som ønsker en morsom og komfortabel sykkelopplevelse.

Merida barnesykkel bella 16 i rosa farge.
Bella Light 16

BIG.NINE

Utstyret ditt bør ikke være begrensende når du konkurrerer eller utforsker terreng. Vår BIG.NINE-serie tilbyr forskjellige rammealternativer i aluminium eller karbon. Karbon- og LITE-rammene har en aggressiv geometri som er ideell for konkurranser, mens TFS- og SPEED-rammene gir en mer avslappet kjøreopplevelse. Med over 50 års erfaring med hardtails (sykler uten bakdemper), vet vi nøyaktig hva som trengs for å prestere på det høyeste nivået.

Sort merida Big nine sykkel
BIG.NINE

BIG.SEVEN

Alle delene er nøye utvalgt for å gi deg en sykkel som er rimelig i pris, men likevel leverer gode resultater. Med tre gir foran har du alle valgmulighetene du trenger, enten du skal klatre opp bratte bakker eller cruise på raske stier.

For de som ønsker en rimelig sykkel, men ikke foretrekker 29-tommers hjul. Denne sykkelen har en lett aluminiumsramme og en avslappet sittestilling, noe som gjør den ideell som en allsidig sykkel. Med over 50 års erfaring i å lage hardtails (sykler uten bakdempere), kan du være trygg på at når du velger en Merida-sykkel, får du en kvalitetssykkel!

Big seven granittfarge
BIG.SEVEN

BIG.TRAIL 600

Legg til en justerbar setepinne som kan senkes med opptil 175 mm, kraftige bremser og pålitelige gir, og du har en sykkel som kan takle raske stier og tøft terreng. BIG.TRAIL 600 handler om å ha det gøy med sykling!

Merida skapte en hardtail med en stiv ramme, moderne geometri og en dempegaffel med 140 mm vandring (120 mm på BIG.TRAIL 200). Resultatet ble en utrolig kapabel hardtail-sykkel som takler all slags terreng og elsker å sykle fort. Den er tilgjengelig i ulike størrelser, fra small til XXL, og den har en maksvektsgrense på 135 kg. Ikke bare elsker vi BIG.TRAIL, men mediene er også imponert. Bikeboard.cc mener at Merida har klart å perfeksjonere geometrien og utstyret, mens MBR, IMB og mange andre er enige om at BIG.TRAIL er blant de beste hardtails på markedet!

BIG.TRAIL 600
BIG.TRAIL 600

One-Twenty RC XT

ONE-TWENTY har gjennomgått en totaloppgradering fra 2019 og fortsetter å imponere i 2023. Med flere seiere, inkludert «BEST I TEST» i Enduro Mountainbike Magazine for 2020. Vil denne mellomklasse-sykkelen igjen vise sin allsidighet og evne til å mestre krevende stier. Selv om den har stisykkel i hjertet, har den moderne og balanserte geometrien, sammen med en fantastisk stiv ramme, gjort denne mellomklasse-sykkelen utrolig dyktig på tøffe stier. Samtidig er den også i stand til å opprettholde høy hastighet på mindre teknisk krevende spor.

One-Twenty RC XT
One-Twenty RC XT

Speeder 100

Merida Speeder 100 gir deg den samme komfortable og lette rammen, samt en karbongaffel, som de dyrere versjonene av Speeder. Den er utstyrt med komponenter fra Shimano og kraftige hydrauliske skivebremser. Standardutstyr på Speeder inkluderer også dekk som gir en god balanse mellom fart og komfort, samt festepunkter for vannflaske og skjermer.

Speeder-sykkelen er rask, lett og allsidig. Den kombinerer egenskapene til både landeveissykler og terrengsykler. Sykkelen har en lett og behagelig ramme, raske dekk og gir god kontroll takket være et flatt styre og hydrauliske skivebremser. Dette gjør den til en ideell sykkel for pendlere eller for de som ønsker en sykkel for pendling, trening eller turer. De litt bredere dekkene gir bedre grep og komfort, samtidig som karbongaffelen reduserer vibrasjoner fra veien til et minimum.

Speeder 100
Speeder 100

Crossway 20-D XS

Med hydrauliske skivebremser får du kraftig bremsekraft uavhengig av værforholdene. Denne sykkelen er allsidig og egner seg like godt i byen som på lange grusveier. Crossway 20-D XS har en fantastisk ramme, dempergaffel, pålitelige komponenter, og prisen er svært gunstig. Rammen er lett, og sykkelens sittestilling er komfortabel. Den trives like godt i byen som på lange grusveier, takket være dekkene som gir en fin balanse mellom fart og komfort. Dempergaffelen bidrar til økt komfort, bedre grep og mer sikkerhet. Crossway er tilgjengelig i både vanlig og L-ramme. L-ramme betyr lavt innsteg, noe som gjør det enklere å stige av og på sykkelen.

Crossway 20-D XS
Crossway 20-D XS

Margareth 7

Margareth 7 er en elegant sykkel med et tidløst rammedesign som er flott for turer og transport. Den leveres fullt utstyrt med Shimano Nexus 7-gir, pedalbrems, lys, rustfritt kjede, kurv, bagasjebrett og kjolenett.

Merida Margareth 7 sort sykkel.
Margareth 7

Har du spørsmål, eller er interessert i en ny sykkel?

Flere artikler

Red bicycle light isolated on white background
Utstyr

Sykkellykter: Økt Sikkerhet og synlighet

Sykkellykter spiller en avgjørende rolle i å forbedre sikkerheten og synligheten til syklister, spesielt under dårlige lysforhold eller om natten.