Sosiale medier

Fart og spenning med Haibike Alltrail 6! Fire menn sykler raskt i skogen.

Haibike: Sykkelen for eventyrlystne

Del artikkel

Når det kommer til elektriske sykler, er Haibike et navn som står i en klasse for seg selv. Med en dedikasjon til innovasjon og en lidenskap for å levere topp kvalitet, har Haibike etablert seg som en ledende produsent innen elsykkelindustrien. Enten du er en eventyrlysten terrengsyklist, en daglig pendler, eller bare en person som ønsker å utforske verden på to hjul, har Haibike noe for deg.

Hvorfor velge Haibike?

Haibike tilbyr et bredt spekter av elsykler som dekker alle aspekter av sykling. Enten du foretrekker å utforske bratte stier i skogen, sykle lange avstander på vei, eller en kombinasjon av begge deler, finner du en modell som passer til dine behov.

Kraft og rekkevidde

Syklene er utstyrt med kraftige motorer fra anerkjente produsenter som Bosch, Yamaha, og Fazua. Disse motorene gir deg den nødvendige kraften til å takle variert terreng og lange turer. Batteriene har også imponerende kapasitet, som gir deg god rekkevidde, slik at du kan utforske mer uten bekymringer om å gå tom for strøm.

Komfort og ytelse

Haibike er synonymt med komfortabel sykling. Syklene deres er designet med tanke på rytterens ergonomi, slik at du kan glede deg over lange turer uten ubehag. De bruker også pålitelige komponenter som Shimano-gir og hydrauliske skivebremser for en trygg og jevn sykkelopplevelse.

Terreng og eventyr

Haibike har en spesiell kjærlighet for terrengsykling. Deres stisykler, som Alltrack 6, er skapt for å takle utfordrende stier med letthet. Med dempegaffel og robust konstruksjon er de klare for eventyret i skogen.

To personer sykler på toppen av et fjell langs en grusvei. Det er flott vær og god utsikt over fjellene lengre nede.
Sykler for enhver person.

Pendling i byen

For de som bruker sykkelen til daglig pendling, har Haibike også modeller som passer perfekt for urbane miljøer. De er smidige, trygge og raske.

Miljøvennlig transport

Å velge en Haibike er et bærekraftig valg for planeten vår. Ved å bruke en elektrisk sykkel reduserer du ditt eget karbonavtrykk og bidrar til å bevare miljøet.

Sykler vi tilbyr

Trekking 5

Haibike Trekking 5
Trekking 5

Haibike Trekking 5 egner seg godt for daglig pendling til jobben, shoppingturer i byen, avslappende kveldsturer på skogsstier eller til og med lengre overnattingsturer. Trekking syklene er klare for alle slags eventyr.

Disse syklene kommer med standardutstyr som inkluderer lys, skjermer og et praktisk bagasjebrett. Hvis du trenger ekstra lagringsplass, kan du enkelt bruke Haibikes Modular Rail System (MRS) til å montere en drikkeflaske, en rammeveske eller et ekstra batteri direkte på rammen.

Syklene er utstyrt med sterke og effektive motorer fra enten Bosch eller Yamaha, og de har batterier med stor kapasitet som gir deg god rekkevidde. Trekking-syklene har en behagelig geometri som gir deg en oppreist sittestilling, noe som gjør det mulig å nyte lange turer.

Haibike Trekking 5 Mono er en svært allsidig sykkel som kan brukes til nesten alle typer sykling. Enten du pendler til jobben, tar kveldsturer i skogen eller planlegger flerdagsturer med mye utstyr, er denne sykkelen perfekt. Den nye Yamaha PW-S2-motoren gir deg presis kraft som er tilpasset dine behov og er drevet av et integrert batteri med imponerende 720Wh kapasitet, noe som gir deg svært lang rekkevidde. Pålitelige gir og bremser fra Shimano, kombinert med en dempegaffel med 100mm vandring, gjør denne sykkelen trygg og komfortabel. Den oppreiste sittestillingen gjør det enkelt å nyte lange turer mens du har full kontroll over trafikken. 

Haibike Alltrack 6

Haibike Alltrack 6
Alltrack 6

Haibike Alltrack 6 er en pålitelig elsykkel som fungerer både på veier og i terrenget. Sykkelen er utstyrt med den nyeste Yamaha PW-ST2 motoren og har et integrert batteri med hele 720Wh kapasitet, noe som gir deg en imponerende rekkevidde. Pålitelige komponenter som Shimano Deore gir, hydrauliske skivebremser og en Suntour dempegaffel med 120mm vandring gir deg en trygg og komfortabel sykkelopplevelse. Haibike Alltrack 6 er tilgjengelig med 29″ hjul for størrelsene M til XL, eller med 27,5″ hjul for størrelsene S til M.

Har du spørsmål, eller er interessert i en ny sykkel?

Flere artikler

Red bicycle light isolated on white background
Utstyr

Sykkellykter: Økt Sikkerhet og synlighet

Sykkellykter spiller en avgjørende rolle i å forbedre sikkerheten og synligheten til syklister, spesielt under dårlige lysforhold eller om natten.