25% på Fox & ZU4R. Vi har også nye og spennende produkter fra Fidlock!

Sosiale medier

Ecoride turkis sykkel, en dame går med sykkelen langs gaten.

Ecoride: Et bærekraftig valg

Del artikkel

Å velge en elsykkel fra Ecoride handler ikke bare om å få en praktisk og morsom måte å komme seg rundt på, det handler også om å ta et bærekraftig valg for miljøet. Ecoride har forpliktet seg til å redusere CO2-utslippene ved å tilby et alternativ til fossildrevne transportmidler. Ved å bruke en elsykkel reduserer du ikke bare din egen klimapåvirkning, men du bidrar også til å redusere trafikkbelastningen og forbedre luftkvaliteten i ditt lokalsamfunn.

Ecoride drive system: Effektiv og stille

En av nøkkelfunksjonene som setter Ecoride-syklene fra andre konkurrenter, er deres avanserte Ecoride Drive System. Dette systemet er utviklet med tanke på effektivitet, stillegående drift og holdbarhet. Enten du tråkker opp bratte bakker eller cruiser gjennom byens gater, vil Ecoride Drive System alltid gi deg riktig mengde kraft for en jevn og behagelig sykkelopplevelse.

En mann går på en brygge direkte vekk fra kameraet, han triller en Ecoride ambassador svart med seg.
Ecoride er ikke bare praktisk, det er bærekraftig.

Kvalitet i hvert element

Ecoride legger stor vekt på kvalitet, og det gjenspeiles i hvert element av deres sykler. Fra sterke skivebremser som gir pålitelige stopp til solide komponenter som tåler daglig bruk, kan du stole på at Ecoride-syklene er bygget for å vare. Med grundige tester og kvalitetskontroller sikrer Ecoride at hver sykkel som forlater fabrikken, er i topp stand og klar for eventyr.

En sykkel for enhver anledning

Uansett om du er ute etter en sykkel for daglig pendling, helgeturer i naturen eller en sammenleggbar sykkel for en campingtur, har Ecoride et bredt spekter av modeller som passer til dine behov. De tilbyr også sykler med ulike girsystemer, batterikapasiteter og stiler, slik at du kan finne den sykkelen som passer best for deg og din livsstil.

Ecoride Sykler

Hvis du ønsker å utforske disse syklene nærmere, er du velkommen til å besøke Sykkelbutikken i Vågsbygd og Sørlandsparken. Vårt team av eksperter står klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte Ecoride-sykkelen for dine behov og ønsker.

AXS H-7

Ambassador AXS H-7 er en klassisk, pålitelig og funksjonell elsykkel med 7 gir, spesielt tilpasset det nordiske klimaet. Den har en lav innstigning, som gjør det enkelt å komme på og av sykkelen. Den er utstyrt med Ecoride Drive System, som har en navmotor i forhjulet, et fargedisplay og et kraftig batteri med 16 Ah kapasitet. Sykkelen har også en kurv foran og en AVS-plattform bak, som gjør det enkelt å frakte bagasje.

Ambassador AXS H-7 sort
Ambassador AXS H-7

AXS H-7 26

Ambassador AXS H-7 26 er en litt mindre og lavere versjon av vår populære sykkel. Den er like pålitelig og funksjonell, men har 26-tommers hjul. Den har 7 gir og er utstyrt med Ecoride Drive System som har en navmotor i forhjulet, et fargedisplay og et sterkt batteri med 16 Ah kapasitet. Sykkelen har også en kurv foran og en AVS-plattform bak, som gjør det enkelt å ta med seg det du trenger når du sykler.

AXS M-5 26

Ambassador AXS M-5 26 er en litt mindre og rimeligere elsykkel i Ambassador-serien. Den har 26-tommers hjul og er utstyrt med Shimano STEPS E5000 drivsystem, som har en motor plassert midt på sykkelen, et fastmontert display og et batteri med 11,6 Ah kapasitet. Dette gir en stille og behagelig sykkelopplevelse. Sykkelen har fotbrems bak og skivebrems foran, samt kvalitetskomponenter overalt. Den har også en fast kurv foran og en AVS-plattform bak, som gjør det enkelt å frakte det du trenger når du sykler.

Ambassador AXS M-5 sort
Ambassador AXS M-5

Ambassador M-5 E6100

Ambassador M-5 E6100 har Shimano STEPS E6100 drivsystem, med en kraftig midtmontert motor som gir hele 60 Nm dreiemoment! Den har også et fastmontert display og et kraftig batteri som gir stille, kraftig og behagelig sykling. Sykkelen har fotbrems bak og skivebremse foran. Du finner også en kurv foran og en AVS-plattform bak, som gjør det enkelt å ta med deg det du trenger når du sykler.

Ambassador M-5 E6100 rød
Ambassador M-5 E6100

Ambassador HS H-8

Ambassador HS H-8 er en komfortabel herresykkel. Den har det pålitelige Ecoride Drive Systemet med en motor i forhjulet, et fargedisplay og et kraftig batteri med 16 Ah kapasitet. Sykkelen har en kurv foran og en AVS-plattform bak. Den har en fotbrems bak og en skivebremse foran. I tillegg har sykkelen velutprøvde komponenter som gir pålitelighet og trygghet.

Ambassador HS H-8 sølv
Ambassador HS H-8

Ambassador HS M-5 E6100

Ambassador HS M-5 E6100 er en klassisk herresykkel med høykvalitetskomponenter. Den er utstyrt med Shimano STEPS E6100 drivsystem, som har en kraftig motor plassert midt på sykkelen, et fastmontert display og et batteri med 14 Ah kapasitet. På grunn av posisjonen på motoren gir det en naturlig sykkelfølelse. Sykkelen har en kurv foran og en AVS-plattform bak, som gjør det enkelt å ta med deg det du trenger. Den har som standard på Ecoride sykler, en fotbrems bak og skivebremse foran.

Ambassador HS M-5 E6100
Ambassador HS M-5 E6100

Ambassador X AXS H-9

Ambassador X AXS H-9 er en elsykkel som legger vekt på funksjonalitet. Den har 9 utvendige gir, et lavt innsteg og en dempet forgaffel, noe som gjør den til den mest komfortable modellen i Ambassador-serien. Sykkelen er utstyrt med Ecoride Drive System, som har en motor i bakhjulet, et fargedisplay og et kraftig batteri med 16 Ah kapasitet. Den har sterke skivebremser både foran og bak for sikker bremsing. Kurv foran og AVS-plattform følger med.

Ambassador X AXS H-9 sort
Ambassador X AXS H-9

Flexer AXS FOLD H-3

Flexer AXS FOLD H-3 er en liten og sammenleggbar elsykkel som er perfekt for pendling, camping og andre situasjoner der det er begrenset med plass. Den har 20-tommers hjul, en lav inngang, en fotbrems bak, hydrauliske skivebremser foran og en Ecoride Drive System navmotor i fronten, samt et batteri med 16 Ah kapasitet. AVS-plattform både foran og bak.

Flexer AXS FOLD H-3 sort
Flexer AXS FOLD H-3

Tripper HS H9

Tripper HS H9 er en elsykkel for menn som ønsker en morsom sykkelopplevelse med rask akselerasjon takket være den kraftige navmotoren i bakhjulet. Sykkelen har en rett ramme med en AVS-plattform foran for å enkelt transportere hva enn du måtte trenge, og en elegant sideveskeholder bak. Den er også utstyrt med sterke skivebremser både foran og bak for pålitelig bremsing.

Tripper HS H9 sort
Tripper HS H9

Tripper HS M10 E6100

Tripper M-10 er en førsteklasses elsykkel for pendling. Utstyrt med Shimano STEPS E6100 motorsystem som sitter i midten av sykkelen, gir den en jevn og følsom kjøreopplevelse. Den kraftige motoren er på hele 60 Nm. Sykkelen har en klassisk, rett ramme, en plattform foran for enkel last og en praktisk sideveskeholder bak. Den har også hydrauliske skivebremser.

Tripper HS M10 E6100 sort
Tripper HS M10 E6100

Har du spørsmål, eller er interessert i en ny sykkel?

Flere artikler

Red bicycle light isolated on white background
Utstyr

Sykkellykter: Økt Sikkerhet og synlighet

Sykkellykter spiller en avgjørende rolle i å forbedre sikkerheten og synligheten til syklister, spesielt under dårlige lysforhold eller om natten.